Pět kroků pro dokonalý Halloween

| Vydáno:

Halloween. Je mezi námi někdo, kdo Halloween nemá rád? Já osobně tento strašidelný svátek zbožňuju. A to nejsem zrovna milovník hororů. Ale Halloween má své kouzlo. Temné, veselé, strašidelné i zábavné. A co nesmí chybět? Halloweenská párty! Je jedno, jestli ji budete pořádat na hradě, v mudlovském domově, pro spoustu lidí nebo jen ve dvou či pro rodinu. Tak jako tak si můžete užít dokonalý Halloween!

1. Kostým je základ

Nevím jak vy, ale já miluju chystání halloweenské párty hlavně kvůli kostýmům. Ať už zvolíte něco děsivého nebo rozkošného, ať jste začátečník nebo již pokročilý tvůrce kostýmů, inspiraci najdete různě na magické internetové síti nebo i na mudlovském YouTube. Já sama bych nevěděla, co za kostým vybrat. Vy už víte, za co půjdete?

2. Láska prochází žaludkem

Halloween se neobejde bez dobrého jídla a pití. A co to třeba může být? Pokud zabrouzdáme trochu do minulosti, sepsala jsem vám před nějakým časem celý článek o halloweenských pochutinách. Fantazii se meze nekladou. Je libo punč s „pravýma“ očima? Nebo místo klasického perníku hotový hřbitov? Pro inspiraci můžete kouknout na předchozí článek:

Halloweenská hostina aneb na čem byste si nepochutnali

3. Hudba aneb pojďme se bát

Hudba pro mě osobně vždy udělá tu pravou atmosféru. Přece jen je ve filmech a seriálech důležitá. Dokáže mě rozplakat, vyděsit, zařídit husí kůži i rozesmát. A tak doporučuji nepodcenit výběr strašidelné hudby i pro tuto příležitost. Pomoci vám opět může mudlovská aplikace – například spotify!

4. Výzdoba, výzdoba, výzdoba

Je perfektní, když máte nachystané jídlo a pití a sami sebe. Ale taky je důležitý první dojem při vstupu do vašeho děsivého obydlí. Nezapomeňte vyzdobit tedy i svůj byt či pokoj. Ať už to budou papíroví netopýři, pavučiny (možná i ty opravdické?) po celém bytě nebo vyřezávané dýně, když si dáte záležet, vaši hosté to jistě ocení!

5. Nezapomeň na zábavu

Na párty je mimo hudbu a jídlo fajn mít nachystanou i nějakou zábavu. Můžete si společně pustit strašidelný film. Nebo můžete společně vyřezávat dýně, stejně tak se můžete pustit do klasické americké zábavy – lovení jablek z nádoby s vodou pouze svými ústy. Možností je tisíc. Nejdůležitější je ale mít okolo sebe ty správné lidi a pořádně si halloweenský večer užít. Co říkáte vy?

Plánujete oslavu tohoto svátku? Máte nějaké osvědčené tipy na zábavu či halloweenské pochutiny? Nebo máte fotku svého vyvedeného kostýmu? Podělte se o ně s námi!

Pro Denní věštec
Olivie Henrieta Větroplachá

Published by

Olivie Henrieta Větroplachá

Redaktorka, která má ráda knihy, lidi se smyslem pro humor, ironii a dobrou kávu. A jídlo. Na lidech i kouzelnících si cení pokory, upřímnosti a dobrého srdce. Ráda tráví čas prací pro časopisy, dlouhými procházkami, cvičením jógy a zkrátka vším, u čeho si odpočine.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *