Podzimní radování

| Vydáno:

Prší stále častěji, vítr fouká, vhání pod kabáty a bundy chlad. Už jsme dováděli v listí, vydlabali dýně, následně snědli všechnu dýňovou polévku a pouštěli draky. Je tedy na čase se ohřát. A co takhle posadit se ke krbu s dobrým čajem, pastelkami a užít si podzimní chvilku zábavy? Co je lepší, než si užívat a dostat za to ještě odměnu?

Teplo z ohně polaská svým dotekem duši, rozehřeje ruce, vybičuje inspiraci a fantazii. Tak pojďme na chvíli vybarvovat a zapojit mozek. Nic těžkého se po vás nechce. Vybarvěte mandalu, vyluštěte osmisměrku a odměna vás nemine!

A co ta slibovaná odměna, ptáte se? Je nám jasné, že někdo třeba nerad kreslí a jiný už má písmenek plné zuby. Kdo splní jen jednu ze dvou částí této soutěže, dostane za účast Bonzbloček. Kdo však bude mít více času a motivace, může si zasloužit spolehlivou podzimní sovičku postarší se speciálním jménem. A nyní už k samotnému zadání.

Pokud jsme vás zaujaly a naladily na podzimní notu – a já doufám, že ano – tak neváhejte a zapojte se. Máte na to čas až do konce listopadu. Mandalu můžete klidně vybarvit v ruce, ale i v počítači, fantazii se opravdu meze nekladou. Své výtvory nebo případné dotazy posílejte do tohoto sovince: podzimnisoutezeni@seznam.cz

Co dodat? Podzim je obdobím melancholie, obzvláště v dnešních dnech, kdy většina z nás musí být zavřená doma, a to nejen z důvodu nemoci, ale také nevlídného počasí. Zkraťte si tak čekání na lepší dny s naší soutěží a užívejte si alespoň to, co pořád máme. Těšíme se, až uvidíme vaši snahu a barevné výtvory!

Za celou redakci Denního věštce
Petromila Nivalis a Amanda Wright

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *