Vánoční vzkazník Denního věštce 2020

| Vydáno:
Rok se s rokem sešel a Vánoce jsou opět za dveřmi. Především v této nelehké době je potřeba se na chvilku pozastavit a udělat si čas na to, abychom potěšili své blízké. Mnohdy stačí opravdu drobnost, něco, co vám zabere pár minut, a přitom to bude velmi vzácné a jedinečné…

Ano, mluvím o přání, pozdravu či vzkazu, který ze srdce někomu pošlete. K tomu vám i letos může být nápomocen náš Vánoční vzkazník, který již netrpělivě čeká na vaše hřejivá slůvka na přední straně Denního věštce. Příspěvků můžete napsat neomezený počet a je jen na vás, zda budete psát jednotlivcům, či skupinkám. Napište klidně celé koleji, nějaké oblíbené redakci, svému mazlíčkovi či celému hradu. Je to jen na vás.

Svá přání a vzkazy posílejte přes tento portál, ve kterém si je my z redakce vyzvedneme a necháme otisknout na příhodný pergamen do našeho vzkazníku. Portál je vám k dispozici od této chvíle až do 1. 1. 2021.

Kouzelný portál

Příspěvky budou vydávány v původním znění, nebudou procházet korekturou, tedy pokud tam redakční skřítci nezahlédnou něco, co odmítnou otisknout. Berte prosím na vědomí, že nepřijímáme žádné vulgární či jinak nevhodné vzkazy. Délku se snažte prosím udržet v mezích našich bloků.

Nabízíme i možnost anonymního otištění vašeho vzkazu, ale zvažte prosím, zda je opravdu nezbytné v tomto případě vystupovat anonymně. Chápeme, že jsou vzkazy, které lépe vyniknou právě svou anonymitou, na druhou stranu některým to zase může ublížit.

Jestliže máte jakékoliv dotazy či připomínky, napište mi do sovince (Lilien Emity Meissed) a já s vámi vše prodiskutuji, poradím… prostě to s vámi zkusím vyřešit.

Zde si ještě můžete zavzpomínat na rok 2019 a nahlédnout do vzkazů, které se do vzkazníku dostaly minulý rok.

Stejně tak jako vloni budou všechny vzkazy, které do našeho vzkazníku přijdou, na Štědrý den k dispozici v souhrnném článku, aby vám žádné přání neuniklo. Do článku budou přidány i vzkazy, které dorazí po Štědrém dni, tudíž můžete i na poslední chvíli popřát někomu něco pěkného do nového roku.

Těšíme se, že redakci Denního věštce pomůžete vyčarovat pro naše obyvatele opravdu kouzelné Vánoce!

Pro Denní věštec
Lilien Emity Meissed

Published by

Lilien Emity Watfar

Redaktorka, pro kterou je největší motivací vědomí, že má práce smysl, že její snahu dokáže někdo ocenit a popostrčit ji tak do další tvorby. Na Hogwarts se (ráda) vyskytuje tam, kde je „cítit novinařina“. Má ráda dobré jídlo a pití, slabost má pro různé roztomilé chlupáče, a jak její jméno napovídá, i pro lilie.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *