Denní věštec přeje hradu

| Vydáno:
Vánoční čas je dobou, kdy máme možnost potěšit druhé kolem sebe. Nejen nějakým dárečkem, ale také milými slovy. Tentokrát jsme se ale rozhodli my, redakce Denního věštce, že popřejeme něco hezkého celému hradu. A co přesně? Třeba…

Theresa Veilin Brendi
Hrad je místem, které nás baví, které nás nutí růst a učit se novým věcem. Poznáváme zde nové kamarády, společně stoupáme i padáme.
A já proto celému hradu přeji, aby toto jeho kouzlo nikdy nepovadlo. Aby i nadále bylo místem, kde si každý najde něco svého, kde každý najde přítele. Aby dál zůstalo místem, kam budeme rádi chodit, společně ho budeme i nadále tvořit, chránit a rozvíjet.

Šťastné a veselé, Bradavice!

Lilien Emity Meissed
Hogwarts jsou takové, jaké si je uděláme… Přeji tedy vám všem, milí obyvatelé našeho hradu, aby se na hradě dál utvářela přátelství, aby ta, která již vznikla, sílila a nikdy nepohasla… aby se zde pořád utvářely nádherné vzpomínky, které nám svým kouzlem posvítí v temnějších a šedivých časech. Ale ze všeho nejvíc nám přeji, abychom se již brzy mohli vidět z očí do očí na nějakém hradním sraze… abychom se mohli společně smát, bavit se a užívat si tak, jak jsme zvyklí a jak to máme rádi.

Nechť kouzlo vánoční ještě posílí samotné kouzlo Hogwarts… Veselé Vánoce, hrade!

Amanda Wright
Veškerému hradnímu obyvatelstvu přeji nádherné a hlavně klidné svátky plné pohádek a cukroví. Prožijte je s rodinou, zapomeňte na všechno neštěstí a vraťte se do svých dětských let. Doufám, že každému Fleutýna s Ježíškem nadělí, co si přál. Do nadcházejícího roku všem přeji hodně lásky i štěstí, úspěchů, splněných snů, a především zdravíčko, které je tak důležité. Tento rok nebyl možná tím nejveselejším, ale věřím, že všechno už bude jen lepší a lepší. Nedělejte si z ničeho zbytečně hlavu, nestresujte se a žádné vrásky. Ačkoliv nám do života někdy samozřejmě vstoupí smutné a nehezké dny, hlavně ať převažují ty krásné, kouzelné a veselé.

Našemu hradu potom přeji, ať nám jen vzkvétá, dělá nám radost a vytváří přátelství třeba i na celý život. Hrad je místem, kde se můžeme jít schovat právě, když něco není v pořádku, a vždy se tu najde někdo, kdo si nás poslechne, kdo nás podpoří a kdo nás třeba i pochopí nebo pomůže. Kromě domova je to snad to nejkouzelnější místo, které znám. S hradem už několik let rostu a rozvíjím se v tom, co mě baví, učím se, jak řešit různé situace a různé jiné nové věci, hledám a zkouším nadšeně vše, co přijde a co mi hrad nabídne. Doufám, že i pro ostatní znamená náš hrad tolik, co pro mě. Opečovávejme si ho a važme si ho, i přes všechny chyby, které určitě také má, protože jiné takové speciální a jedinečné místo určitě nikde nenajdete. Veselé Vánoce, hrade, a spousty dalších úspěšných let!

Nebelbrach Mechacha
Milý hrade, trávíme na tobě krásné chvíle, mnozí již velice dlouho. Přeji ti, aby lidí, kteří tě mají tak rádi jako já, bylo co nejvíce, aby se kouzelnická komunita rozrůstala ještě alespoň po desetiletí.

Petromila Nivalis
Dovolte mi, abych i já, jakožto nový redaktor, popřála celému hradu.
Našla jsem tady svůj nový domov a tohle jsou mé první Vánoce tady. Jsem velmi mile překvapena, jak hodní a příjemní kouzelníci zde jsou. Mé počáteční obavy a nervozita se rychle vytratily a já si začala pobyt zde užívat plnými doušky.

A nyní nastal čas vánoční.
Upřímně ze srdce přeji všem pozitivní energii, sílu a také zdraví. Přeji všem, aby našli svůj vnitřní klid, aby měli na tvářích úsměvy, aby našli, co hledají, a splnila se jim tajná přání. Aby každý na hradě šel tou správnou cestou. A po té cestě, aby nemuseli čelit závisti, zlobě či zlomyslnosti. Aby i hůlka, kterou třímáte v dlani, měla jen samá pozitivní kouzla a vedla vás dobrým a kouzelným směrem. Pojďme tedy oslavit vánoční svátky s radostí z každé maličkosti. Nechť v každém z nás roste naděje a láska, pokora a úcta!

Šťastné a veselé!

Cassiopea Zmlklá
Nejsem na hradě dlouho, ale už jsem stihla potkat hromadu úžasných kouzelníků. Všem, co se snaží pomáhat ostatním, bojujou za fér hru a dělají hrad tak kouzelným místem, chci popřát šťastné a veselé! Ať hrad nikdy neztratí své kouzlo a je domovem pro další a další kouzelníky.

Nerys Heliabel Ghostfieldová
Vánoce často bývají také časem, kdy propadáme spěchu, rozčilení a únavě, abychom zvládli všechny přípravy, pořídili vše, co jsme si předsevzali, stihli všechny plány. A nějak pak pozapomeneme na to hlavní – ducha Vánoc. Já bych vám všem přála, aby byly ty letošní svátky hlavně plné klidu, (ne)obyčejné lidské svornosti, až se společně sejdeme u stromečku ve Velké síni, štěstí v očích rozzářených třpytem svíček a vánočních ozdob. Kéž si odneseme jeden z nejcennějších dárků, které můžeme u stromečku najít – milou vzpomínku na společně prožitý čas.

Šťastné sváteční chvíle, milý hrade!

Olivie Henrieta Větroplachá
Hrad je kouzelné místo. Sama vím, že je to úžasné útočiště plné skvělých kouzelníků, kteří dokážou pohladit slovem i v těžkých dobách. Je to místo stability, naděje a přátelství. Proto samotnému hradu i všem jeho obyvatelům, kouzelníkům i kouzelnicím, z celého srdce přeji překrásné a klidné Vánoce, ať nikdy nezapomeneme na kouzlo tohoto místa, ať se umíme zastavit a užít si (nejen) zde každou chvíli. Také přeji hodně zdraví, pohody a radostných okamžiků. A nekonečnou naději, protože bez té to nejde. Užijte si ten nejkouzelnější čas v roce.

Pro Denní věštec
Vaši redaktoři

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *