Lenost překonána, Havraspár v čele!

| Vydáno:
První úkol zdárně dokončili všichni Sedmibojaři. Pojďme se podívat, jak se jim dařilo…


Lenost Sedmibojaře nedostala. Jako první ji zdolal Oliver McCollin, do praktického úkolu se pustil krátce po zpřístupnění úkolu, tedy ještě pod rouškou noci. Nekřesťanská hodina jeho výkonu neubrala, ba právě naopak, jeho čas 00:04:23 zůstal mezi Sedmibojaři nepřekonán. Těsně za Oliverem se umístily a první trojku tak uzavřely obě modré reprezentantky. Časový rozdíl mezi prvním a posledním místem (které tentokrát zbylo na Sylviu Belitiu Rawison) byl 00:32:51. To se s časovými rozpětími, která byla u prvního úkolu Sedmiboje 2012, vůbec nedá srovnávat. Průměrný čas pak byl 00:10:15.

Celkově první praktický úkol nejlépe sednul Havraspáru, získal za něj 29 hvězd. Následoval Nebelvír s 23 hvězdami a Zmijozel se 17 hvězdami. Mrzimorské bojovnice vybojovaly 9 hvězd.

I letos mají i nesoutěžící možnost zdolat arénu, což se těší obrovské popularitě. Úkol si zkusilo 124 lidí, přičemž nešťastná třináctka nedokončila. Vítězného Sedmibojaře dokázalo překonat 23 lidí, ale koleje určitě nepřebraly. 13 z nich tvořili zaměstnanci hradu, minulí účastníci Sedmiboje, prváci nebo ti, co byli kolejemi nominováni, ale nedostali se přes pohár. A kdo ví, jestli by se zbývající desítka poprala s kreativním úkolem, ve kterém se měla zorganizovat slavnost pro jezerní lid v Hanibalově jezeře. To si můžou ale zkusit jen nanečisto, protože v soutěžích zadání kreativních úkolů prý letos pro malý zájem nejspíš nenajdeme.

Podle poroty se pak toho úkolu nejlépe zhostili Kouhei Hasangeki a Madidess Leevian. Zbytek můžeme pouze domýšlet. Každopádně víme, že v prvním kreativním úkolu se nejlépe vedlo Nebelvíru (94 hvězd). Jen o kousek pozadu zůstal Havraspár (92 hvězd). Zhruba o třetinu hvězd méně získaly reprezentantky Zmijozelu (66) a Mrzimoru (60). Hodnocení poroty, byť často velmi podrobná, se dají jen obtížně převést na čísla. Jak moc mohly vedoucí dvě koleje ovlivnit výsledky Madidess a Kouheie? Je snad chyba v tom, že Mrzimoru a Zmijozelu chybí mužský reprezentant…?

Věřím, že i příští kolo přinese minimálně podobně vyvážené výsledky anebo ještě lépe – dorovná je. Už nyní můžeme sledovat, jak se naši hrdinové vypořádávají s chtíčem. Denní věštec je samozřejmě u toho!

Komentáře

  1. 🙂 – víííííc chlapůůůů! Vííííc chlapůůůů! =D =D
    a jinak moc pěkný statistický článek, Vicky 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *