Třetí kolo v barvách Zmijozelu

| Vydáno:
Žádný vypadnuvší, žádná penalta. V tomto směru nebyl třetí úkol divácky vůbec atraktivní. Ti pozornější ale mohli zaznamenat několik zajímavých zvratů, pojďme se na ně podívat…


Ve třetím kole klání Madidess Leevian a Kouhei Hasangeki ukázali, že do budoucna by nemuseli vévodit „pouze“ kreativním úkolům. Naopak pořadí na posledních dvou příčkách kreativního úkolu zůstalo zachováno. Do průměrného času Sedmibojařů se vešel každý, jenž v aréně nezůstal déle jak 00:58:08. To se podařilo rovné třicítce nesoutěžících, první jedenáctka by se dokonce umístila i před Madidess.

Porovnání s minulým Sedmibojem tentokrát vynechám, neboť tehdy třetí praktický úkol sestával z řešení hádanek, rozdíly tehdy přišly na řadu až v posledním kole.

Nejlépe sedl praktický úkol Mrzimoru (22 hvězd), čímž se dostáváme k prvnímu velkému zvratu, pravidelní čtenáři totiž ví, že Mrzimorské se v této části doposud umisťovaly na posledním místě. O hvězdičku méně získal Nebelvír. Perličkou je i fat, že dva zbylí modří bojovníci (19 hvězd) posbírali více hvězd než tři hadice (16 hvězd).

Ty si to ale hojně vynahradily v kreativním úkole, kterým vyrovnaly ztrátu z první části. V první trojce se poprvé objevuje zelené jméno, konkrétně Eineann Mag Lasair. Z výroků poroty se dá soudit, že dobré hodnocení získaly i Keša s Maiou, minimálně slečnám Flyové a z Libelusie se podle komentářů jejich vypracování líbila. To, že se neobjevily v první trojce nejspíše „zavinil“ jediný zástupce mužského pohlaví v porotě. Celkově Zmijozel získal za kreativní úkol 96 hvězd.

Podobně jako Oliver McCollin zmizel ze špičky žebříčku praktického úkolu, z první trojky v kreativním úkolu byl poprvé vypuzen i Kouhei Hasangeki. Rozhodně se ale nedá říct, že by se Nebelvíru nedařilo. Byť se ani jeden z červených Sedmibojařů neobjevil v první trojici, dohromady vybojovali 73 hvězd.

O hvězdičku méně si ze třetího kreativního úkolu odnesl Mrzimor. Hvězdou se stala zejména Sylvia Belitia Rawison. Není divu, že je Mrzimor z jejího úspěchu tolik opojen. Žádné žluté jméno se totiž na hlavní vývěsce v souvislosti s kreativním úkolem neobjevilo po celý Sedmiboj 2012, kdy byl princip zveřejňování stejný, ale ani v Sedmiboji 2010, kdy bylo vyhlašováno pouze první místo.

Jeden chybějící soutěžící se podepsal na hvězdičkách Havraspáru (66). Madidess Leevian i nadále obývá první trojku v kreativních úkolech. Ani „hatrick“ jí ale zatím nezajistil věčnou slávu. Když se totiž slečna Cuthbert v soutěži Nitrozpyt 3 – Sedmiboj vyptávala na aktuálního účastníka Sedmiboje, zůstala „až“ druhá, většině totiž vytanul na mysli Oliver McCollin.

Komentáře

  1. – Já vždycky žasnu, když čtu Vaše statistické články, jako by ani o žádná čísla a podobné pro mě nezajímavé věci nešlo. Takhle by se měly podobné zprávy psát.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *