Závist potutelná, číhá, je nesmrtelná…

| Vydáno:
Sedmibojařské klání je za polovinou. Denní věštec samozřejmě sledoval i průběh 4. kola. Jak se tedy našim hrdinům dařilo v boji s potutelnou závistí?


Praktický úkol 4. kola byl divácky velmi atraktivní. Přinesl velmi těsné výsledky a minimum penalizací. A o co v něm vůbec šlo? Sedmibojaři se vydali do obchodu Keprníka a Frivolitky, aby srovnali šestero krásných šatů. Zatím se jednalo o nejsvižnější úkol vůbec, průměrný čas byl jen 00:23:19. Zdá se, že Oliver McCollin byl nadobro vyhnán z první příčky, ale prvenství se opět vrací do koleje. Madidess Leevian se sice s šaty nepárala, ale její šanci na druhé vítězství v řadě v praktickém úkolu zhatila o minutu Kate Resea (mezi nesoutěžícími našla vítězka jen dvě přemožitelky). Třetí příčka patřila Maie Lynette Aerangis, přesto ale zůstává její kolej v kreativním úkolu s 15 hvězdami opět poslední. Nejhorší výsledek patřil znovu Keše z Borové, nutno ale dodat, že její výsledek se obešel bez penalizací. Keša vždycky patřila k posledním procházejícím úkolem, ale její poslední vstup nemá obdoby. Vstříc závisti se vydala až v pátek, tedy pouhý den před odevzdáním kreativního úkolu. Za své nervy si tak vysloužila obdiv nejednoho diváka. 17 hvězd vyfasovaly holky z Mrzimoru, 19 havraspárská dvojka a konečně nebelvírská trojka 26 hvězd.

Kreativní úkol natřískal hradní vývěsku téměř půlkou Sedmibojařů, přičemž slavit mohou poprvé všechny koleje, Nebelvír dokonce dvojnásobně, snad náhrada za minulé kolo, kde se do první trojky nevešel žádný nebelvírský. A čí že díla se porotě nejvíce líbila? V první trojce se umístily Eineann Mag Lasair a Kate Resea. Poprvé se objevilo jméno Michelle Blue. Umístění Madidess Leevian už nemůže nikoho překvapit. Do první trojky se po krátké pauze vrací i Kouhei Hasangeki.

Trochu nepovšimnuté zůstávají penalizace v tomto kole, přesto se objevily a vypadají celkem jednoznačně. První penalizovanou byla Patricia Baloure, která si vypomohla počítačem. Počítačové písmo si vypůjčil i Dunstan Merryweather, navíc v jeho vypracování chyběla hudba, která byla tentokrát podstatnou náležitostí úkolu. Hrobníkovi z lopaty v tomto směru unikla Maia Lynette Aerangis. I její dílo mělo být podle Gvendolin Starší penalizováno, naštěstí ale všem porotcům její „pouze“ kreslené dílo postačilo ke splnění zadání.

Kreativního úkolu se jako kolej nejlépe zhostil Nebelvír (94 hvězd). O druhé místo se podělily koleje Mrzimor a Zmijozel (73 hvězd). Penalizace a jeden z nejlepších výsledků se vyvážil na 38 hvězd, to je výsledek Havraspáru. To se ošklivě podepisuje i na jeho celkovém umístění v tomto kole (57 hvězd). Zmijozelské, absolutní vítězky 3. kola, tentokrát zůstaly až třetí (88 hvězd). O dvě hvězdy víc nasbírala mrzimorská trojka, ještě o čtvrtinu hvězd víc ale získal Nebelvír, kterému tak patří suverénní vítězství 4. kola.

Pokud se vám ani mně nepodaří do té doby v číslech ztratit, sejdeme se tu i za 14 dní…

Pro Denní věštec
Vicky Charmant

Komentáře

  1. – Zapomněla jsi dodat, že já jsem tam za červenýho packala! +směje se+ jenom tak pro přesnost, že jooo 😛 =D
    jinak se Ti ty články moc daří 😉 jen tak dále 🙂

  2. 🙂 – Moc děkuju za pochvalu článků. Těší mě, že mají statistiky pravidelné a hlavně pozorné čtenáře, kteří vychytají všechny drobnější chybky, které se bohužel přes veškerou snahu někdy objeví. Díky! 😉

  3. Skvělý článek! – Miluju ty tvoje statistiky, Vicky. 🙂 Jsou skvěle podané, zábavné, člověk se u nich nenudí a zároveň se toho spoustu dozví. Jen tak dál, těším se na další! 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *