Nakresli obrázek a vyhraj! 1

| Vydáno:
Milé soutěživé a umělecké duše!

Dnes budeme soutěžit trochu jinak. Uvnitř článku na Vás nečeká žádná luštěnina, ale výzva. Výzva k tomu, abyste se začetli do řádků našich novin a vzali do rukou kreslící náčiní.


Tato soutěž, jak napovídá její název, bude o prověření Vašich výtvarných schopností. A také trochu o tom, jak pečlivě čtete Denního věštce.

Co po Vás chceme? Chceme, abyste popustili uzdu fantazii a nakreslili ilustraci. Ale ne jen tak ledajakou, tahle soutěž má háček. Budeme totiž chtít ilustraci propracovanou a navíc ještě k určitému článku. Výtvarná technika je pak zcela na Vás, ale věřte, že si budeme dávat velmi dobrý pozor na to, aby obrázky odpovídaly tématu článku a aby nějak vypadaly. Nejlepší obrázek se pak pravděpodobně dostane přímo do článku, kde bude viset od vyhlášení soutěže až navěky. Kromě toho bude jeho autor samozřejmě odměněn i finančně.

A teď již k zadání. Čtěte pozorně!

Kdo se chce zúčastnit soutěže, pošle do 31. května 2014 včetně do našeho redakčního sovince (dvsovinec@gmail.com) 1 obrázek, který bude namalován ručně nebo v PC a bude odpovídat tématu článků Godrikův důl – město duchů, nebo Britské Ministerstvo kouzel hodlá snížit spotřebu toaletního papíru! Můžete si vybrat, ale kreslete jen k jednomu článku, ne k oběma. K jiným článkům ilustrace nepřijímáme, stejně jako nepřijímáme koláže a podobné výtvory.

Hlavním porotcem soutěže bude slečna Lilien Emity Meissed, o které je známo, že jejímu náročnému očku neunikne jediná chybička! Takže kreslete pečlivě a třeba to budete právě Vy, kdo si odnese odměnu.

Hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Bilkis Blight

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *