Nováčkovský turnaj Denního věštce – 3. kolo

| Vydáno:

Prázdninový nováčkovský turnaj Denního věštce jde do finále, čeká nás poslední kolo, kterým vás provedou dokonce dva turnajoví průvodci…

Když kentaur Venda a vlkodlak Jenda viděli zkroušenou akromantuli Matyldu, které nepřišlo ani jedno vypracování, řekli si, že spojí své síly a pokusí se vymyslet takový úkol, který se nováčkům bude plnit jedna báseň.

Dokonalá výprava do Zakázaného lesa: Příběh/vyprávění
Zajisté jste už někdy slyšeli o výpravě do Zakázaného lesa. U nás je možné navštívit tento les plný tajů, bytostí a nebezpečenství s průvodcem, v našem případě s půvabnou průvodkyní. Zkuste se zamyslet a napište nám, jak by vypadala taková vaše výprava snů.

– Co se na výpravě stalo?
– Kdo se výpravy zúčastnil?
– Jak to celé dopadlo?
– Koho jste na ní potkali?
– atd…

Můžete připojit i obrázek/fotografii či jinou tvorbu.

A vzhledem k tomu, že by Venda s Jendou rádi udělali radost nejen akromantuli Matyldě, ale i víle Andulce, rozhodli se, že vám dají možnost vypracovat ještě jednou 1. a 2. kolo tohoto nováčkovského turnaje.

1. kolo
2. kolo

Svá vypracování posílejte do externího sovince Denního věštce: hogwartsdv@gmail.com nejpozději do půlnoci 23.8.2021.
V případě jakéhokoliv dotazu neváhejte kontaktovat mě, Lilien Emity Meissed, nebo Cassiopeou Zmlklou.

Pro Denní věštec
Lilien Emity Meissed

Published by

Lilien Emity Watfar

Redaktorka, pro kterou je největší motivací vědomí, že má práce smysl, že její snahu dokáže někdo ocenit a popostrčit ji tak do další tvorby. Na Hogwarts se (ráda) vyskytuje tam, kde je „cítit novinařina“. Má ráda dobré jídlo a pití, slabost má pro různé roztomilé chlupáče, a jak její jméno napovídá, i pro lilie.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *