Statistika zkoušek

| Vydáno:

Vážení a milí,
po několika měsících tu opět máme zkouškové období. Někdo stresuje, jiný si může hodit nohy nahoru, protože se ho to zatím nebo už netýká. Ale pojďme se podívat na pár statistik.

Nejvíce zkoušek si zapsali aktivní bodohrotička Klotylda Malíková a Mark William Callaway z Mrzimoru, a to hned pět.  Ostatním se moc hrotit nechtělo, a tak mají po jedné nebo dvou zkouškách. U některých je už teď pravděpodobné, že zkoušky nesplní, protože se odebrali zkoumat tučňáky. To se týká například slečny Newiky nebo pana Pitryse.

Ani dospěláci se nenechali zahambit a pustili se do zkoušek CKÚ, které mohou mít maximálně dvě za školní rok. Šance se chopili Hekatea Centaurix, Christina Elizabeth Stark, Mintaka Orionis, Miraell Eliranne a Oliver McCollin.

Nejoblíbenějšími předměty jsou Astronomie, Lektvary a Živlová magie; každý si zapsali hned tři odvážlivci.

Nejvíce zkoušek vedou Nerys Heliabel Ghostfieldová (7), Niane z Libelusie (6), Žába A. Lecter (5) a Selena Enail Smithová a Aki san Marino (4).

Co se týče zkoušek OVCE, hned dvě zkoušky vedu já (Anseiola Jasmis Rawenclav), a to pro Indris Elwinor z Psychologie a pro Trixie Deliah Sinclair z Literárního semináře. OVCE z Astronomie u Niane z Libelusie bude skládat Angela QuickBow, z Lektvarů u Žáby A. Lecter Annie Wise, a z Tajov jednorožcov u Patricie Baloure Ludovic Astier.

Ke zkoušce KOZA se letos opět nikdo nepřihlásil.

Co říci závěrem? Snad jen… hodně studijních úspěchů!

Pro Denní věštec
Anseiola Jasmis Rawenclav

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *