Vánoční vybarvování

| Vydáno:

Za sebou máme již druhý advent a s ním nám přináší zima i spoustu příjemných činností – pečení, zdobení domů a bytů, zimní sportování, nakupování dárečků, sledování pohádek a filmů a těšení se na Ježíška. Co si ale takhle ten vánoční čas zpříjemnit s omalovánkou?

Vánoce jsou mým oblíbeným obdobím roku, a ačkoliv zase nejsou úplně takové, jaké bych si je představovala, určitě si je hodlám moc a moc užít. Zpříjemnit je chci však i vám.

Jen krátce k pravidlům. Vybarvovat můžete ručně čímkoliv, co budete mít po ruce. Jelikož chápu, že někdy je předvánoční shon náročný, časové období na vyplnění a poslání soutěže bude protentokrát poněkud delší, a to až do konce měsíce prosince. S novým rokem si tak můžete přilepšit. Nejenom, že můžete vyhrát zimní věci z butiku NiT, ale prvního ledna taky vylosuji z účastníků dva, kteří k věcné ceně vkročí do dalšího kalendářního roku o galeon bohatší. A to je z těch zásadních informací asi všechno. Zúčastnit se může úplně kdokoliv a ještě jednou opakuji, že zasílat své omalovánky smíte do 31. 12. 2021 na můj e-mail: amandawright027@gmail.com.

A zde už je z mé skromné dílny omalovánka, o které se tu celou dobu bavíme.

001

S odesláním omalovánky mi taky prosím napište, zda by vám nevadilo, kdyby se vaše dílo umístilo do článku s vyhodnocením. Určitě se bude čím chlubit a já se na vaše výtvory už opravdu těším. Snad jich nepřijde jen poskromnu. Malování vám vykouzlí úsměv na tváři a zastaví na chvíli všechno okolo.

Pro Denní věštec
Amanda Wright

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *