Vyhlášení soutěže Vánoční vybarvování

| Vydáno:

Měsíc utekl zase jako voda a máme před sebou celý, úplně nový rok, nepopsaný list plný příležitostí. A jak lépe do něj vkročit, než s troškou barev a kapkou optimismu. Hned první den v roce totiž některým sova přinesla milé překvapení v podobě odměny za vánoční soutěž. A jak si účastníci vyhráli s vybarvováním sobíků? 

S rokem 2021 se rozloučíme ohlédnutím za Vánočním vybarvováním. Soutěže se zúčastnilo šest studentů a připutovalo ke mně šest překrásných a přenádherných výtvorů – roztomilých sobíků, kteří by vykouzlili úsměv na tváři snad každému. Dívkám ještě jednou díky za účast, zlepšily mi nejenom čekání na Vánoce, ale i chvíle mezi svátky.

Kolem deváté hodiny večerní 1. 1. 2022 proběhlo také losování o galeon. První galeon putoval k Emě Talia, která byla také první, od koho mi vypracování přišlo. Druhou, na kterou se usmálo štěstí, byla Christina Meadows. Děvčatům posílám ještě jednou velké gratulace, a pamatujte! Jak na Nový, tak po celý.

Nyní se však již podíváme a pokocháme se výtvory, které mi do externího sovince v průběhu prosince chodily.

Christina Meadows

 

Ema Taila

 

Cassiopea Zmlklá

 

Ruby Élise Day

 

Manon Černozobá

 

Princess Star

Za celou redakci bych ráda všemu živému i neživému na hradě (ale i mimo něj) popřála do nového roku jen to nejlepší. Střežme si ten náš hrad jako o oko v hlavě, užívejme si každou chvíli, doufejme, že tento rok bude plný úsměvu bez vrásek, plný šťastných momentů a každému se splní to, po čem touží a dosáhne úspěchu v tom, na čem pracuje. K tomu všemu hlavně pevné zdraví a to, pro co opravdu stojí žít – tedy lásku.

Pro Denní věštec
Amanda Wright

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *