Aprílové vybarvování

| Vydáno:

Velikonoce jsou za námi, ale to neznamená, že jaro za sebou zavřelo dveře, ba naopak právě nyní začínají rozkvétat stromy, louky barví malá kvítka a ptáčci vesele cvrlikají od rána do noci. Od Vánoc už uběhla nějaká doba, a tak tu máme další mandalu, za kterou si můžete odnést nejenom hmotné jarní ceny, ale také finanční odměnu. Nechejte se inspirovat barvami okolo sebe a zpříjemněte si chvíle na slunci.

Nenalhávám si, že máme všichni čas sedět a vymalovávat mandaly – ty školou povinné čekají maturity, zkouškové a náročné testy před vysvědčením, ale stres se často nevyhýbá ani těm, kteří jsou doma se svými ratolestmi anebo slunečné dny tráví prací, jíž je někdy až nad hlavu. Musím vám však prozradit, že než spánek nebo válení se po gauči je často lepší třeba právě aktivní odpočinek, a když už není energie na sportování, můžete vyzkoušet uklidnit se u vybarvování. Motivací vám určitě nebude jen to, že si barevným výtvorem můžete vyzdobit třeba lednici nebo nástěnku, ale i odměny. A co vlastně nabízím?

Každý zúčastněný dostane jarně laděnou odměnu – možná něco z kolekce z butiku od Madam Malkinové, možná tam najdeme i něco od Ušáka a nechybí ani věci s vzory květin a zvířátek. Zkrátka a jednoduše se máte určitě na co těšit. Dva účastníci se mohou k tomu všemu těšit ještě na štědrou odměnu ve formě jednoho galeonu. Budou vylosováni na kole štěstí hned den po ukončení soutěže.

Své výtvory spolu s tím, zda (ne)souhlasíte s uveřejněním svého výtvoru v Denním věštci, posílejte na můj e-mail amandawright027@gmail.com do 29. 5. 2022. Času schválně dávám dostatek, aby se mohl zapojit a našel si chvíli volna každý, kdo by se opravdu chtěl zapojit. Vzepřete se jarní únavě! Budu se těšit na vaše překrásné výtvory, které vykouzlí úsměv na tváři nejenom mně, ale zcela jistě i vám samotným a později třeba i čtenářům tohoto časopisu.

Pro Denní věštec
Amanda Wright

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *