Vyhlášení soutěže aprílové vybarvování

| Vydáno:

I když v kalendáři již vidíme červnové datum, počasí je stále jako na houpačce. Tato neděle byla nejenom termínová, ale kdo se chtěl zúčastnit jarní vybarvovací soutěže, měl poslední možnost tak učinit právě tento víkend. A jaké výtvory se mi dostaly pod ruce?

Pod jezevčí packy se mi dostalo šest velmi krásných a povedených mandal s rozkošným zajíčkem veprostřed. Všichni zvolili jasné a veselé barvičky tak, jak to je na jaře zvykem. I když se pro někoho z relaxu stal boj (ať už s nervy, nebo fixy), opravdu jsem vděčná za každou jednu krásnou omalovánku a musím opravdu vyzdvihnout, že všechny jsou skutečně překrásné. Ale nebudu o nich jen mluvit, pojďte se o tom přesvědčit sami.

Jako první mi přišla omalovánka od snad ve všech směrech velmi talentované mladé kouzelnice Katie Haleki.

Skvělý time management – od bodohrocení k malováni si odskočila i Annya Liddle.

Další velmi povedené dílo dorazilo taktéž od zelené duše, od Clare Elizabeth Johnson z prvního ročníku.

Této soutěži vévodili naši nejmenší, protože i toto dílo pochází z ruky prváka, konkrétně se na něm vydováděla Mackenzie Barker.

Čekala jsem, čekala a nakonec jsem se dočkala i omalovánky od zelené prefektky Ruby Élise Day, kterou už pomalu mohu pasovat na věrnou účastnici veškerého vybarvování.

Těsně v den uzávěrky před půlnocí ke mně doputoval ještě tento obrázek od madam Veronicy Narcissy Williamsové, která zvolila k vybarvování jakési netradiční fixy. Přestože to s nimi asi dle slov profesorky nebylo nejjednodušší, omalovánka je opravdu krásná.

V pozdních večerních hodinách dne 30. 5. jsem taky vytočila na online kole štěstí dva vítěze, kteří si krom věcné odměny odnesou i finanční obnos jednoho galeonu. První dívkou se štěstěnou při sobě je Annya Liddle. Podruhé se zastavilo kolo u jména Ruby Élise Day. Oběma dívkám gratuluji a hned po zveřejnění článku k vám poputuje zasloužená odměna.

Roční období se zase pomalounku polehounku mění a kdo ví? Třeba se brzy zase u nějakého toho vybarvování shledáme. Ještě jednou děkuji za účast, nechť se vám v esejovém týdnu daří a jde vše podle plánu.

Pro Denní věštec
Amanda Wright

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *