Sváteční skládanka Denního věštce

| Vydáno:
Milí naši čtenáři,
kromě soutěže Kreslíme stromeček pro Denní věštec vám přinášíme ještě další, poněkud drobnější (především co do velikosti jednotlivých kousků) prosincové povyražení.


Nevím, jak jste na tom vy, ale mně se někdy zdá, že lidé zapomínají na to, že by vánoční svátky mohly být obdobím klidu a oddechu předtím, než k nám dorazí další rok. Že by měly být obdobím, kdy trochu zvolníme, potěšíme své smysly chutným cukrovím a svou duši příjemnou atmosférou. A přesně proto, abyste měli o malý důvod víc se předvánočnímu shonu nepoddat, předkládám před vás na pomyslném tácu svátečně laděnou skládanku, kterou si samozřejmě můžete složit i během svátků, nejen před Vánoci.

Poskládejte tedy k sobě všechny drobné kousky a až před vámi zůstane jeden jediný ucelený obraz, potěšte se jím, budete-li chtít, zachyťte jej a zašlete nám ho do redakčního sovince dvsovinec@gmail.com. Náš sovinec je vám v tomto směru otevřen až do Tří králů, tj. do 6. ledna 2016 včetně. A pak už se můžete jen těšit, jak moc se na vás štěstěna usměje a jakou nadílku si za svou statečnost odnesete. Přeji příjemné sváteční skládání!

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *