Brk sympatie a tipovačka

| Vydáno:
Udílení novinářských cen se blíží mílovými kroky, a tak je mi ctí vám představit nejenom poslední seznam nominací, a to v kategorii Brk sympatie, ale také tipovací soutěž, kde si budete moci přijít na hezkou finanční odměnu. Jaká jména jste nakonec do této kategorie navrhli? A jak se můžete zapojit do tipovačky?

Do kategorie Brk sympatie jste měli možnost se zapojit již před pár dny, kdy byly rozeslány sovy a každý jeden čaroděj nebo kouzelník mohl navrhnout toho, kdo je právě pro něj tím „nejsympatičtějším“ redaktorem. Tato kategorie je tedy vyloženě čtenářská. A pro koho v této kategorii můžete nakonec hlasovat? Více než jeden hlas dostala a do nominace se probojovala tato šestice dam:

Amanda Wright
Nový dech Žlutého Trimela, dlouhodobě aktivní v časopisech, čtenáři si od ní rádi počtou nejenom rozhovory, ale i občasné příspěvky do čítárny.

Eillen McFir Elat
Nadaná šéfredaktorka se srdcem na pravém místě, která pro čítárnu pod vrbou dýchá, věnuje jí spoustu času a energie, má skvostné nápady a velkou fantazii.

Nicolette Marique Leroy
Aktivní redaktorka s krásnou slovní zásobou, která se věnuje aktuálnímu dění na hradě, své články doplňuje obrázky.

Princess Star
Mladá, a především aktivní a nadšená redaktorka s milým stylem psaní, která je u čtenářů oblíbená především svými dotazníkovými články,

Simelie Mallorny
Šéfredaktorka oblíbená hlavně díky svým nápaditým, originálním, a především aktuálním článkům, které se čtou jedním dechem.

Tery Poe
Aktivní redaktorka s dobrými nápady, která sepisuje poutavé a zajímavé články, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváři a zlepší den.

Pogratulovat k nominaci a jednomu hlasu však nesmíme zapomenout ani Ferdinandovi, Nesse Naiadés, Charlie Ann Whitaker a Nině Yozhinske. Poděkování posíláme i všem, kteří se do ankety zapojili, udělali si čas a svého favorita do nominace navrhli.

Pokud si nejste jisti, komu byste svůj hlas měli dát, doporučuji si představit situaci, kdy si otevřete časopis a vidíte tam články od každé z výše zmíněných redaktorek. Na který se podvědomě budete těšit nejvíc a který si pravděpodobně rozkliknete jako první? Už tušíte? Pokud ano, tak si nezapomeňte rozkliknout hlasovací lístek a pro jednu z novinářek hlasovat. Čas máte až do nedělní třetí hodiny, kdy budou hlasy sečteny, a ještě tentýž den, tedy 26. 3., budou výsledky ankety vyhlášeny v rámci slavnostního večera.

Nyní se již přesuneme k druhé části článku, představení tipovací soutěže. Již v minulém roce jsme si zkusili, jak moc rádi sázíme a hazardujeme, a tak i letos máte možnost poslat jeden srpec na konto Amandy Wright spolu s tipem na vítěze Brku sympatie – a abychom to trošku okořenili, tak i Časopisu roku. Posílejte vždy obojí! Vybraná částka bude potom přidána ke sponzorským darům a rozdělena spravedlivě rovným dílem mezi výherce.

A jak se vlastně výherce určí? Stanou se jimi kouzelníci a čarodějové, kteří správně odhadnou, kdo zvítězí v obou kategoriích. Ale ani ti, kdo uhádnou jen jednu, se nemusí bát, máme tu pro ně schovanou malou cenu útěchy. Ovšem ti z vás, kteří netrefí ani jedno, budou mít nejspíš horší náladu, a ještě budou o srpec chudší. Zapojit se mohou obyvatelé všech barev, věku, pohlaví… Stačí mít srpec a dobrý odhad!

Své tipy můžete posílat až do nedělní 17. hodiny. Odměny potom budou vyplaceny nejpozději následující den.

Já vám přeji chladnou hlavu nejenom při vybírání letošního Brku sympatie, ale taky při sázení. Na slavnosti se sejdeme již tuto neděli 26. 3. od 19 hodin ve Velké síni. Jste srdečně zváni!

Pro Denní věštec
Amanda Wright

Komentáře

  1. Teda, nestačím valit oči a vůbec nechápu, kde se tady mé jméno bere. :O Moc děkuji za nominaci!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *