Jak se připravit na Halloween?

| Vydáno:
Rozhodli jste se letos oslavit Halloween ve velkém? Hledáte inspiraci? Chcete zazářit, ohromit a přinutit své okolí tenhle svátek milovat? S našimi radami nemůžete selhat!

1) Odložte pleťové masky, krémy, niňátka a vylepšováky! Dejte si pár bezesných nocí, vynechte kofein a přidejte do svého každodenního života špetku stresu. A máte základ na creepy face.

2) Vyškrtněte letuškový syndrom věčného úsměvu a potrénujte trochu vnitřní kyselosti. Vaše atmosféra na párty pak bude neopakovatelná!

3) Vaším novým idolem by od teď měl být Grinch, Ebenezer Scrooge, Mrzout, Protiva nebo třeba Rejpal od Sněhurky. A vaší snídaní budiž už jen lžíce rybího tuku.

4) Přestaňte doma uklízet, pavučina v rohu se neudělá za pár dní. Dejte tomu čas, ať to osminožáci stíhají. Hosté autenticitu dekorací jistě ocení a vy ušetříte!

5) K čemu stres nad tím, že vaše vyřezané dýně nejsou jako z Pinte(t)restu, mějte na paměti, že je to jen webovka vaší pravidelné dávky méněcennosti. A každé zranění berte jako doplněk k outfitu.

6) Nezapomeňte, že nezbytná dávka času strávená u hororových filmů dodá oku tu správnou jiskru děsu.  A vy se zocelíte! Stále platí: Co vás nezabije, to vás dorazí!

7) Schovávejte kosti od večeře, na předvečer Všech svatých se budou hodit. Minimálně si hosté z párty odnesou netradiční suvenýr.

8) Buďte všímaví. Využívejte všech podnětů okolo sebe a neštiťte se žádných nelegálních kroků. Nahrávka hádky od sousedů večírek naladí do příjemně otrávené atmosféry.

9) Při sestavování děso-rautu nezapomeňte přidat vysoké procento zaručených alergenů. Výsledné menu pak bude doslova dechberoucí.

10) Stylizujte všechno na půlnoc! Natěšte hosty na půlnoční překvapení. Když nic nepřijde, bude to kolosální efektní šok! A o ten o Halloweenu přece jde, ne?

Pokud se vám Halloween vydaří a vy jej přežijte, potkáme se o tom příštím!

Pro Denní věštec
Veronica Fox 

Komentáře

  1. Odložit pleťové masky? Nikdy! >:(
    Ostatní rady jsou ovšem skvělé, osmička zní jako dělaná mně na míru!! 😀

  2. To jsou naprosto boží (zmijozelské!) rady! 😀 okamžitě si jdu podle nich zařídit Halloween, hlavně tu desítku! 😀
    Skvělý článek, očekávám spoustu dalších od vycházející hvězdy! 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *