Soutěžová soutěž

| Vydáno:
Možná jste si to přečetli na úvodce, možná ještě ne. Abyste však soutěž lépe pochopili a mohli si přečíst něco za jejím nápadem, přinášíme vám tento článek!

 

 

Je to již víc než týden, co nám začal listopad a s ním na úvodku přibyl komentář o Soutěžové soutěži na pergamenu z kabinetu Olivera McCollina (tedy mé osoby).

O co v soutěži běží?
Úkolem všech hradních obyvatel bez ohledu na barvu jejich hábitu je vypracovat soutěže v sekci Soutěže a následně poslat printscreeny ze svého pokoje (či pracovny) do mého sovince. Poslední částí je pak čekat, zda jste se stali vítězi soutěže alespoň u jednoho vypisovatele.

Jak tedy můžu být vítězem soutěže?
Soutěžová soutěž je rozdělená mezi všechny profesory a zaměstnance našeho hradu, kterým za měsíc listopad skončí alespoň 3 soutěže. Pokud se právě vy stanete osobou, která má na svých printscreenech nejvíc soutěží od daného vypisujícího, bude na vás na počátku prosince čekat krásná odměna! Pokud bude mít nejvíc soutěží víc osob, dostanou odměnu všichni.

Proč je tato soutěž vypsána?
Ještě jako malý studentík jsem byl pověřen prefektskými povinnostmi. Mou nejoblíbenější povinností bylo vymýšlet nějaké originální soutěže pro mé spolužáky, aby měli víc vyžití než jen plnění úkolů (ač část soutěží na ty úkoly trochu byla, no…). V průběhu soubojování jsem si zavzpomínal se slečnou Lily Peterson na soutěže, které za našeho vedení v Nebelvíru byly a při vypisování soutěží mne napadlo, že by bylo zajímavé si udělat takovouto kompetitivní soutěž mezi obyvateli hradu. A pokud to někoho přiměje třeba vypracovat víc soutěží? Jenom dobře, nemám pravdu?

Zjistíme na konci, kdo se stal vítězem?
Když budete hodní, tak se výsledky dozvíte! A pokud hodní nebudete, tak Vám to stejně řeknu!

A mně nezbývá než vám popřát mnoho zábavy při vypracovávání a vypisování soutěží! Budu se těšit na všechny příspěvky do těch mých a i na účastníky Soutěžové soutěže!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *