Soutěžová soutěž – vyhodnocení

| Vydáno:
V průběhu října jsem se rozhodl ozvláštnit hradnímu obyvatelstvu život soutěžovou soutěží, ve které se snažili vyplnit soutěže zaměstnanců. Jak si vedli? Kdo vyhrál? A co vyhrál? Čtěte dále a dozvíte se!

Než se ale dostanu k odměnám, chtěl bych ze srdce poděkovat všem zaměstnancům, kteří vypsali alespoň jednu soutěž! Vaše práce umožnila některým obyvatelům hradu získat nějaké finanční ohodnocení nad rámec normálních odměn, které jim, věřím, udělalo radost, když ho dostali před Vánoci a mohli tak víc utrácet za dárky!

Zároveň bych chtěl poděkovat sedmičce odvážných dam, které se rozhodly do soutěže zapojit. Tato sedmička čítala 1 slečnu z Nebelvíru (Lily Starling), 1 profesorku (Amandu Wright), 2 slečny z Havraspáru (Eilonwy Ellesméry, Jebu Záhradníkovou) a trojici slečen ze Zmijozelu (Auroru Mockingbird, Enolu Gatito, Nessu Naiadés).

A abych pořád jenom nepovídal, podíváme se na jednotlivé zaměstnance, kteří vypsali alespoň 3 soutěže končící v listopadu, které tedy spadaly do naší soutěže.

Přesně 3 soutěže vypsal kolega McGloid. Jelikož vypsal přesně tři soutěže, byl také kategorií, ve které bylo nejvíc vítězů (4). Konkrétně zde vyhrály slečny Aurora, Enola, Jeba a Lily. Konkrétní tabulka pro kolegu vypadala takto:

Čtveřici soutěží vypsala kolegyně Wright. To jí, merlinužel, vyřadilo z možnosti se této kategorie účastnit, což mi snad odpustí. U kolegyně byla dvojice vítězek, a to slečny Aurora s Enolou. Tabulka k nahlédnutí zde:

Čtyři vypsané soutěže měla i kolegyně Arrow. U kolegyně Arrow pak byly opět 4 vítězky, stejně jako u kolegy McGloida. Že by to souviselo se zaměstnaneckými výhodami? A aby ta shoda nebyla moc velká, vyhrály stejné čtyři slečny, tedy Aurora, Enola, Jeba a Lily. Opět je k nahlédnutí tabulka:


Přecházíme na pětici vypsaných soutěží. Pět soutěží za listopad vypsaly dvě kolejní ředitelky, a to kolegyně Reatcher a Williamsová. Dávám je dohromady i z důvodu, že u obou uspěla stejná trojice, a to slečny Aurora, Enola a Jeba. Tabulky můžete najít zde:

Šest soutěží vypsaly opět dvě zaměstnankyně. Tentokrát ale u nich neuspěly stejné studentky. Přesto je spojím, protože obě pochází ze Zmijozelu (kdyby to nebylo poznat podle úspěšných studentek u první z nich). Kolegyně Prinz a Lafayette vypsaly 6 soutěží končících v listopadu a u prvně jmenované uspěly slečny Aurora, Enola, Jeba a Nessa. U kolegyně Lafayette pak z vítězek vypadla slečna Nessa kvůli jedné chybějící soutěži. Tabulky k nahlédnutí zde:

Krásných magických sedm soutěží vypsala novopečená profesorka Limbani. Stala se tak druhou nejvypisovanější zadavatelkou soutěží na hradě. Vítězky tak měla pouze dvě, a to slečny, které už mě nebaví opakovat – Auroru a Enolu. Tabulka k prohlídce zde:

A nejvíc soutěží v listopadu vypsala moje maličkost. Konkrétně to bylo nejšťastnější číslo 13 a všech mých 13 soutěží v průběhu listopadu vypracovala stejná čtveřice, která pravidelně vyhrávala i u mých kolegů. Konkrétně to jsou slečny Aurora, Enola, Jeba a Lily. Opět přikládám i tabulku:

A protože bylo dohromady ošklivých 9 kategorií, nakonec jsem se rozhodl udělat desátou kategorii ze soutěží všech ostatních zaměstnanců. Takových soutěží bylo dohromady 12 a v této kategorii vyhrála dvojice slečen, které vyhrály všechny kategorie – Aurora a Enola. Poslední tabulka k nahlédnutí:

A zajímá vás, kolik kdo vyhrál? Tak začneme od těch nejméně úspěšných. Ani jednou v deseti kategoriích nevyhrála kolegyně Amanda a slečna Eilonwy. Za účast obě obdržely 15 srpců útěchy. Jednu výhru (u kolegyně Prinz) si připsala slečna Nessa a obdržela za to krásné 2 galeony. Slečna Lily pak zvítězila ve trojici kategorií (kolega McGloid, kolegyně Arrow a McCollinovo bláznovství) a odnesla si tak 6 galeonů.

Neuvěřitelných magických 7 vítězství získala slečna Jeba. Nevyhrála pouze u své soupeřky Wright, u novopečeně fialové kolegyně Limbani a u kategorie navíc. Odnesla si za to krásných 14 galeonů.

A celou desítku kategorií, tedy všechny vypsané soutěže v listopadu, splnily slečny Aurora a Enola. Za tento neuvěřitelný výkon a splněných 65 soutěží si každá odnesla 20 galeonů. Ještě jednou děkuji celé sedmičce účastnic! Doufám, že je čekání na vyhlášení a odměny nestálo moc nervů a že se při tom alespoň trochu bavily.

A třeba si tuto soutěž zase někdy zopakujeme, když jste o ni projevili takový zájem!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Komentáře

  1. Ešte raz ďakujeme za skvelé spestrenie súťaží. Mňa to rozhodne bavilo a už teraz sa teším na pokračovanie 🙂

  2. Strašně moc děkuji za tuto krásnou soutěž vypsanou úplně nad rámec. Moc mě to bavilo, odměna byla přímo pohádková, což se před Vánoci vážně víc než hodilo, ale hlavně obdivuji ochotu pana McCollina, protože si s tím musel dát strašně moc práce.
    Ještě jednou děkuji a gratuluji všem účastníkům! 🙂

  3. Ty jo, u několika fialových mi to uteklo jen o jednu soutěž :O
    Ajéje, koukám, že minimálně dvě soutěže nemám zaznamenané, ale to vůbec nevadí. Byla to boží soutěž, skvělý nápad! :))

  4. Díky za zajímavou soutěž, pane Olivere. Moc mě to bavilo, ale aspoň jsem přišla o iluze, kolik těch soutěží jsem vlastně dělala 😀
    Obdivuju všechny účastníky za jejich píly, tak skóre jsou neuvěřitelná.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *