Roční výročí

| Vydáno:

19. června oslavila škola čar a kouzel na adrese hogwarts.czechzone.net výročí ročního působení na internetu. Pojďme si společně trochu zabilancovat …

Na začátku stály nápady, ideály, sny o kouzelnické škole pro všechny bez rozdílu věku, pohlaví, majetkových poměrů … Po nich následovalo velké úsilí, stvoření pokusné školy pokusnici.wz.cz (dnešní hogwarts.czechzone.net) a spojení s již fungující školou Albuse Mithrandira Dumbledora hogwarts.cz. A přesně před rokem byla spuštěna registrace po níž přišlo velké, leč příjemné překvapení. Autoři projektu Sefrenie z Ylary, Anseiola Jasmis Rawenclav, Albus Dumbledore a Ashante Justy Forsyth vůbec nepočítali s masovým přívalem zájemců o studium. Těch se za celou dobu exitence školy našlo hned 9 664. Ne všichni ale na škole zůstali dál, a tak je aktivních studentů je k dnešnímu dni 501, 221 stálých a 280 nováčků.
Tato čísla vypadají vcelku příznivě, ale nemuselo tomu tak být díky prosincové krizi, kdy se obě doposud spojené školy po vzájemných rozporech rozešly a z tvůrců projektu zůstala na škole jen polovina. Vedení převzali Nimrandir Elénére a Nekro the Gravedigger a nutno říci, že se jim vede vskutku dobře. Po nutných reformách se jim podařilo školu stabilizovat a vést ke světlým zítřkům. Skončí i oni jednou v síni slávy jako Sefrenie z Ylary, Albus Mithrandir Dumbledore a ex-tajemník Apofis de Corristo?

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *