Nováčkem snadno a rychle

| Vydáno:

Jste na škole nováčkem a nevíte co a jak? Jen klid. Pomůžeme vám s orientací.

Vůbec první, co byste měli udělat, je přečíst si školní řád. Je vaší povinností jej znát a řídit se jím. Pro ty línější -– obsahuje poučení o zákazu multi účtů, slušném chování ve všech prostorách hradu (např. vzájemné vykání mezi studenty a profesory) a obecně o právech a povinnostech.

Po přečtení se můžete podívat po prostorách hradu. Tím asi nejzajímavějším je Velká síň. Změna barev a šeptání zde v provozu nejsou. Barvy označují formu působení toho kterého člověka ve škole (fialová profesoři, tmavě fialová zaměstnanci, šedá duchové, ostatní barvy značí kolejní příslušnost studentů). Platí zde obecné pravidlo: Všichni se baví se všemi.
Dále, je zakázáno zveřejňovat v prostorách školy odkazy na jiné kouzelnické školy.


Nejčastější dotazy:


Kdy budu zařazen/a do některé z kolejí?

Začátkem září po ukončení registrací a oficiálním přijetí nováčků.


Kde se dá přijít k penězům?

Formou soutěží (i když jste dosud bezkolejní), přispíváním do DV a stránku fanfikcí nebo brigádou u agentury Žlutá tlapa (Prasinky).


Kde si mám koupit sovu, hůlku, atd?

Na Příčné ulici, potřebujete k tomu kouzelnickou měnu.


Jak je to s výukou?

Školní rok probíhá od září do ledna, další začíná v únoru a končí v červnu. Jste povinni navštěvovat minimálně jeden předmět dle vlastního výběru. Zápisné činí jeden galeon.


Jak mohu přispívat do DV a na stránku fanfikcí?
Registrace do systému DV spočívá v odeslání mailu s kouzelnickým jménem, přihlašovacím jménem, heslem a kontaktním mailem na anseiola@inmail.cz nebo tatokalan@centrum.cz. Jakmile vás zadáme do systému a zašleme vám návod k použití, můžete začít tvořit. Nebereme stáhnuté, nesmyslné a nemravné články.
O stránce fanfikcí více na mailu fanfiction@inmail.cz.

Komentáře

  1. Stáhnuté články – Pokud Dv neuveřejňuje stáhnuté články, pak je s podivem, že zde trpí článek „Daniel Radcliffe získal cenu Nejlepší herec“ – je totiž stáhnutý z http://www.harrypotter.cz... Stačí porovnat data a autory.

  2. re – Milý kolego,

    děkujeme za upozornění. Samozřejmě nikdo není dokonalý, a tak se občas něco vloudí. Snažíme se ovšem takové články omezovat na minimum. V případě informací v rubrice Rychlá sova s HP novinkami, kdy jde především o rychlé zveřejnění nových informací, je jasné, že k menšímu či většímu opisování dojít musí. Ovšem tento stáhnutý článek nebude nijak hodnocen. Čtenářům se omlouváme.

  3. Dotaz – Mám dotaz, platí i pro studenty, že musí napsat minimálně jeden článek za 14 dní, aby mohli být redaktorem DV? Děkuji :-))

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *