Naši strážní duchové

| Vydáno:

Nikdy je nevidíme, avšak instinktivně cítíme, že jsou blízko. V okamžicích štěstí se nám tichounce smějí do ucha, a když je zle, drží nás za ruku a pomáhají najít východisko z potíží. Zjisti který z nich pečuje o měsíc Tvého zrození a ovlivňuje to jaký / á jsi.

Leden
Zimní ochranný duch je jako jeho roční doba zdánlivě chladný v hloubi duše však zářivý a veselý. Podobně je tomu i s tebou; ke svým tajemstvím nepustíš každého. Jen nejbližší lidé vědí, jak skvěle chutná malinový čaj, který spolu popíjíte o dlouhých večerech.


Únor
Duch valentýnek zalévá láskou všechny kolem sebe, S tebou je to podobně; sladké polibky, milé dopisy a drobné dárky – to mohou očekávat tví přátelé, a nejen v únoru. Máš jich hodně, protože málokdo zůstane lhostejný vůči tak vyjadřovaným sympatiím.


Březen
Tvůj duch je jako březnové slunce; nesmělými paprsky probouzí přírodu k životu, Také tobě se mnohokrát podařilo zařídit, aby se někdo hodně smutný usmál a s nadějí pohlížel do budoucnosti. Zásluhou jemnosti a starosti o jiné zjišťuješ, že nikdo není špatný – pouze někteří z nás bývají nešťastní.


Duben
Dubnový duch je ochránce přírody a všech, kteří ji milují. Je to ideální doba pro snídani v trávě a dlouhé hodiny strávené na louce.Rád/a pozoruješ slunéčka a pupeny na větvích. Kontakt s přírodou Ti poskytne pocit klidu a ničím nerušenou radost.


Květen
Jarní ochranný duch je jako máj; barevný a čilý jako kouzelný motýl. Jeho zásluhou máš mnoho neobyčejných nápadů a energii, kterou nakazíš ostatní. Pořád se někam ženeš, hledáš nová vzrušení a známosti. Nezapomínej však na spolehlivé přátele, kteří někdy nestačí tvým krokům.


Červen
Duch léta dokáže, aby alespoň na chvíli zapomněl/a na školní šeď a věnoval/a se sladkému lenošení v lůně přírody. Tvá fantazie a nadšení přesvědčí i největšího mrzouta k dlouhým výpravám do hor a k večerům stráveným v lese u ohníčku.


Červenec
Je nejsladší měsíc roku a o tebe pečuje červencový duch plný kouzel – díky němu dokážeš okouzlit všechny kolem sebe, Tvá dobrá magie dokáže, aby lidé milovali setkání s tebou a načerpali z něj hodně energie.


Srpen
To je měsíc sklizně úrody. Srpnový ochranný duch se stará, aby všechny nápady nalezly šťastné řešení. S tebou je to podobné. Důsledně usiluješ o realizaci plánů a většinou se podaří to, co jsi vysnila. Volný čas, trávíš různou činností, která Ti pomáhá při dosahování cílů.


Září
Příroda se odívá do nejkrásnějších barev roku a tebe chrání duch září! Zbytky letní energie ze zrajících plodů ti dodají dobrou náladu a přivábí k Tobě spoustu kamarádů a přátel. Doma si však dej pozor na zbytečné hádky pro malichernosti!


Říjen
Halloweenový ochranný duch má velký smysl pro humor. Dokážeš rozveselit i největšího mrzouta, Tvé vtipy vyvolávají salvy smíchu. Není Ti cizí ani černý humor, samozřejmě v rozumných dávkách.


Listopad
Duch podzimu dokáže že občas máš sklon k přemýšlení. Máš rád/a dlouhé večery, které trávíš usazený/á na okenním parapetu a hledíš do dálky. Takové chvíle o samotě Tě nabíjí jakousi energií. Ta z tebe tryská při setkání se známými, kteří v tobě spatřují duši společnosti.


Prosinec
Vánoční ochranný duch plní nejskrytější přání. Také Tobě intuice napovídá, nač myslí blízcí lidé a jak je můžeš potěšit. Prosinec je tedy doba, kterou miluješ nejvíce. Celé hodiny vybíráš dárky, potom se dlouho zamýšlíš nad hezkým obalem. Přátelé i rodina určitě ocení Tvou snahu.


Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *