Bradavická SuperStar

| Vydáno:

Po kouzelnické obdobě reality show přichází další mudlovský fenomén – SuperStar.

Autor: Leitha de Kweron

Zúčastnit se může každý. Zájemci o titul Anety Langerové či Vlastimila Horváta mají v prvním kole úkol nazpívat školní hymnu, jejíž text lze najít v prostorách hradu, a odeslat ji prostřednictvím elektronické nahrávky porotě. Tato hurá akce Davida Havrapírka by ale mohla zkrachovat na technice. Vždyť kdo má dnes doma mikrofon a je zběhlý mimo stahování i v nahrávání hudby?
Uzávěrka prvního kola je 1. října.

Komentáře

  1. Kdo má dnes mikrofon a je zběhlý mimo stahování i v nahrávání hudby? – Překvapivě docela dost, slečno de Kweron. Zjevně mimo Vás. Co si třeba nechat zpracovat průzkum, než začnete pronášet tyto soudy? Domnívám se, že jako redaktorka prozatím jediného kouzelnického tisku by jste se nejdříve mohla trochu postarat o Vaši informovanost, než něco napíšete. Berte toto prosím jako upozornění od Ministerstva kouzel, oddělení pro informovanost kouzelnické veřejnosti. Příště se to bude řešit minimálně promluvením s Vašimi nadřízenými o Vašem platu.

    S pozdravem

    Apaloomos di Riccardio, zástupce ředitele oddělení pro informovanost kouzelnické společnosti pod MK

    1. Re: Kdo má dnes mikrofon a je zběhlý mimo stahování i v nahrávání hudby? – Vazeny pane di Riccardio,
      musim se zastat autorky clanku. Ja osobne zadne zkusenosti s nahrvanim vlastni hudby nemam, nehlede na to ze podobna mudlovska vymozenost jako tento mokrofone neni v mem vlastnictvi.
      Nechapu, proc napadate vsechny autory clanku a dokonce jim vyhrozujete. Dockame se snad i v nejctenejsim (a jedinem) kouzelnickem tisku cenzury?!?

  2. heh – Proč by zkrachovala, no tka kdo nemá mikrofon, tak nic nenahraje no,to je jednoduchý 😀 a kdo ho má, tak může zpievat.

  3. Pane di Ciccardio – S Vaší informovaností to také nebude slavné. Denní Věštec není jediným kouzelnickým tiskem, jak jistě víte. Ne každý předstírá práci, někteří ji i dělají. Že se vám to nelíbí není můj problém. A ještě jedna věc, můžete mi definovat pojem „plat“?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *