Turnaj DV – Záhada růžových podvlékaček 1

| Vydáno:

S číslem 1 Allysa Rose Amidala, studentka Havraspáru

Dnes se objevily na nejvyšší věži Bradavické školy růžové podvlékačky. Záležitost vyšetřuje Ministerstvo kouzel pro nepatřičné a nemístné žerty a kouzelnické skandály.

,,Je to hrůza,“ komentují situaci někteří Bradavičtí profesoři. ,,Toho, kdo je tam pověsil, by měli zavřít rovnou do Azkabanu,“ ozývá se z řad nespokojených rodičů. ,,Kazí to naše děti.“ Ministr kouzel odmítl situaci nějak zdůvodnit se slovy : Vždyť sou to jen podvlékačky. Ať si to vyřeší Bradavice samy. Ministerstvo pro nepatřičné a nemístné žerty a kouzelnické skandály se odmítlo v této souvislosti vyjádřit, a tak se rozhodl Denní Věštec celou záležitost vyšetřit sám.

Jak jsme se dozvěděli, podvlékačky zavlály na věži někdy okolo včerejší půlnoci. Tuto informaci nám poskytl nebelvírský duch. Po dlouhém vyzvídání jsme se dozvěděli, že včera se konal divoký profesorský večírek. Profesoři to ,,rozjeli“ na plné pecky. Někdy k půlnoci začali hrát svlékací poker. Jak si sami domyslíte, růžové podvlékačky musí pocházet od jednoho z účastníků party. Je velmi znepokojující, že zavlály na věži profesorské podvlékačky. Profesoři, kteří se účastnili party si nepřejí být jmenováni. Po tomto skandálním zjištění jsme okamžitě zašli za ředitelem Bradavické školy, Nimrandirem Elénérem. Ten se nám vyjádřil k tomuto skandálu divokého večírku malým proslovem : ,,Samozřejmě, že je velmi znepokojující, že profesoři, kteří by měli jít příkladem, hrají na party svlékací poker. Přeci jenom jsou to ale jen lidé, kteří mají právo se bavit nebo ne? Ovšem záležitost prošetřím a dnes v 18:00 si pozvu všechny profesory a všichni si podvlékačky vyzkoušejí.“

Čí byly nakonec podvlékačky, jsme se nedozvěděli, na růžövé podvlékačky bylo uvaleno přísné informační embargo.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *