Turnaj DV – Milostný život prof. Snapea 2

| Vydáno:

S číslem 2 Melisa de Salivander, profesorka teorie famfrpálu

Dnes jdu na svatbu, chachacha to bude párty. Má sestřenice chce do toho praštit. No nedivím se jí, ten její manžel je fakt kus. Určitě tam bude Teorfína hm na tu se už těším, nebo na Gizelu, a co teprve na Marianu. Holky jdu na vás grrrr :o) Mám si vzít Růžovou nebo modrou? Sakryš, vezmu raději hráškově zelenou, ta mi jde k pleti a v dnešní sezóně je trendy. Tak a teď ještě trošku přičísnout, namalovat řasy, jau, jau zase sem se píchl do oka. Raději už jdu.

Hm, tady je stolů. Co jste to za firmu, že tu nevidím žádnou růžovou a hráškově zelenou?Ke kterému stolu si mám teď sednout, žádný se ke mně nehodí…

Né, už se na mě valí ta babizna…Severe,ty můj sladkej čumáčku. Zvolá a už mě mačká moje trendy šaty. Opatrně ji odstrčím. Usadím se vedle ní, protože už není žádné místo, to je peklo. Ta béžová se vůbec nehodí k mé hráškově zelené :o(

Jéje, proslovy, ty fakt nemám rád, už ať se podávají chody. Hm, támhle sedí Mariana a vedle hned Teorfína, holky tak, která budete moje? Tady Severus, zaslechnu… cože? Divím se… proslov? Já? Tu babiznu zaškrtím!!!! Opatrně vstanu, všechny oči vzplanou na mě. Sakryš takové situace jsou vždycky na mě. Co říct? Do roka a do dne.. budete mít dítě. Vypadne ze mě. Krásné přání, to se mi povedlo.
Všichni, ale nechápavě civí, proč? Severusi, ona už dítě čeká, a bude ho mít za 4 měsíce. Přikloní se ke mně babka. Sakryš tak to jsem nevychytal.

Mariana na mě mrká a odchází někam, hurá volá mě za sebou.Jooooo, Shrek je bůh. Super!

Sednu si na lavičku vedle Mariany, podá mi červené víno, odstrčím ho, nesedí mi k trendy hráškově zelené, jenže tak nešikovně, že Marianu poleju. Papíír. Zakřičím v zoufalství. Od Mariany dostanu facku a sedím na lavečce sám.

Znenadání se objeví Gizela, ou ty její nožky, jako laňky :o)
Přisunu lavečku blíže, našpulím rtíky, v očekávání sladkého polibku. Dostanu ještě sladčí než jsem čekal. :o) Ale Gizela odchází, kam jdeš počkej? Nejsem rozcuchanej? Pomyslím si, a raději za ní neutíkám, kouknu do zrcadla, ježkovy zraky, vždyť jsem celej od rtěnky. Mýt,či nemýt? Toť otázka, když to neumyju, aspoň se na mě nepolepí ta babizna :o) … jdu tam :o) a rozjedu to. Juchůůůů Hráškově zelená jede!!!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *