Turnaj DV – Rozhovor 6

| Vydáno:

S číslem 6 Luffa z Uffa, studentka Havraspáru

Rozhovor se studentkou Nebelvíru Gemmou Ruth Ithil

Můžeš mi prozradit, jak jsi přišla ke svému jménu Gemmo?

Dali mi ho kdysi před patnácti lety a ještě kouskem mí rodiče.

Co očekáváš od školy čar a kouzel v Bradavicích?

Dobrou kouzelnickou výuku, ať ze mě něco je, ale asi taky plno zábavy s kamarády z koleje…a o tu doufám nebude nouze:o)

Ano i já jsem se doslechla, jak zvláštní mají mudlové výklad slova kolej, údajně je to nějaký velký hrad na kterém spí studentí, ale absolutně nejsou nijak nikam zařazeni ani nic podobného to pak musí být strašná nuda….. no a jaké jsou tvé největší záliby?

Úplně nejraději mám hudbu a to ve skoro všech podobách…a taky hodně čtu, abych intelektuálně nezakrněla:)

A teď by mě ještě zajímal tvůj názor na hudbu, přikláníš se spíše ke stylu moderních a mladých Sudiček nebo tě více přitahují spíše konzervativnější skupiny jako Slušný duch nebo Staro mladé kvarteto?

Tak ani jedno,ani druhé ani třetí není zrovna moje parketa, ale samozřejmě je znám a občas i poslouchám, abych se přiučila i jiné věci než jen to svoje oblíbené, jestli mi teda rozumíte…ráda poslouchám styl hudby, kterou hraje třeba jedna skvělá, i přestože je mudlovská kapela, delirious?..
a nebo něco tvrdšího, jako třeba Modrej pavouk nebo Zmoklí tlustočervi.

Ano to jsou moc dobré kapely, ještě bych dodala, že když jsem prováděla s Gemmou rozhovor, hrály nám k tomu Ultralevicové a Ultrapravicové kluběnky, myslím, že blíže není třeba tuto kapelu představovat.Vím o tobě, že jsi velice obětavá osoba, je ve tvém životě někdo, pro koho by jsi obětovala i svůj život?

O tom jsem nikdy nepřemýšlela. To je velmi těžká otázka. No comment:o)

Jaká věc by dokázala způsobit to, že by jsi přetrhala veškeré vztahy s nějakým přítelem
přítelkyní?


To snad ani žádná…nebo možná to, že by se mě ten onen snažil zabít nebo něco podobně zlýho….já ale nějak nepočítám s tím, že by mě mí přátele chtěli vraždit.

No to asi nikdo, jinak by nebyla tak velká úmrtnost….no a kdyby sis měla vybrat nějaké zvířátko ze ZOO, které by jsi sponzorovala, jaké by to bylo a proč?

Určitě kráva, protože to se v ZOO jen tak nevidí a chtěla bych sponzorovat ten první skot domácí v ZOO….ale jinak možná i žirafu, protože má krásné oči.

No chtěla jsem navázat podobně jako, že každý člověk si vybírá zvířátko sobě blízké, ale doslechla jsem se v mudlovském světě, že se zrovna kráva používá v ne příliš lichotivých chvílích, ale to vůbec nevím proč, ale raději to nebudeme rozpitvávat. No když už jsme u toho pitvání? Pitvala už jsi někdy někoho nebo něco?

Nějakou rostlinku, ale zvířátko bych asi nedokázala….ale nejčastěji opravdu rozpitvávám různé události a jiné věci(Gemma propukl ve velký smích…)

To mi hned připomíná…..jak jsi na tom s výživou? Jako myslím s jídlem. Máš hlad nebo nemáš? A jíš vůbec zvířátka?

Má výživa je v současné době velice pestrá….mám radši zeleninu a věci z rostlinek a maso samozřejmě jím a to ráda:)

No když už jsme u toho masa a co takové mudlovské maso, jíš?

Já opravdu nevím jaký je rozdíl mezi kouzelnickým masem a mudlovským, ale vím, že bych nikdy nemohla dobrovolně sníst nějaké kouzelné zvíře.

Já myslela maso přímo z mudlů …

Ne, myslím, že lidi nejím ani mudly…ani nic podobného.

Nějaké moudro na závěr?

Keep cukring.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *