Turnaj DV – Záhada růžových podvlékaček 6

| Vydáno:

S číslem 6 Luffa z Uffa, studentka Havraspáru

Přelud nebo hrůzná realita?

Dne 17. 8. 2005 na nejvyšší věži hradu, kolem desáté hodiny večerní, zavlály růžové podvlíkačky. Zjistil to školník, který obcházel pozemky a dohlížel na to, aby všichni studenti byli ve svých postelích a nerandili spolu po školních pozemcích. Tento nešvar se nám ve škole v poslední době velice rozmohl. Už nejednou pan školník „načapal“ vášnivé dvojice, někde na školních pozemcích, jak se v lepším případě drží za ručičky a prochází se po setmění. Tito studenti si zřejmě neuvědomují, že ohrožují především svou vlastní bezpečnost.
Školník udělal dostatečná opatření, ale jak jsme zjistili, tak je přece jen někdo dokázal obejít a vyhnout se jim. Velice chytře obešel školní řád, ve kterém stojí, že se žáci nesmí po setmění pohybovat na školních pozemcích a smějí se pohybovat pouze na hradě. Tento bod opravdu nikdo nepřekročil, jelikož se vše odehrálo na nejvyšší věži hradu. Co se ale stalo, to už je záhadou. Údajně, jak nám sdělila jedna studentka školy, která nechtěla být pro svou bezpečnost jmenována, se onoho osudného dne na nejvyšší věži sešli dva studenti školy, dívka a chlapec, a zachovali se tak, jak by neměli, alespoň ne v areálu školy a školních pozemků. Teď ale nastává otázka, proč se k aktu nedostali, nebo co je vyrušilo, že nestačili ani posbírat své vlastní svršky? Můžeme jen doufat, že pokud to nebylo něco velice důležitého, co bychom měli vědět, se oba studenti dosti poučili a již se to nebude opakovat. Ale tato verze je stejně spekulativní jako verze jiného studenta školy, který tvrdí, že mezi sebou udělali sázku studenti z Mrzimoru a Havraspáru o to, komu se jako prvnímu podaří ukrást podvlíkačky některé profesorce z učitelského sboru a zavěsit je na nejvyšší věž. Pokud je pravdivá tato verze, tak radši ani nebudeme pátrat po vinících, abychom neuvedli do rozpaků některého člena profesorského sboru školy čar a kouzel.

Můžeme jen doufat, že příště na nejvyšší věži neobjeví pan školník například pánské spodní prádlo nebo něco ještě daleko horšího.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *