Další skandál u Tří košťat

| Vydáno:

Je to teprve nedávno od prvního skandálu v Prasinkách, kdy jsme se dozvěděli, že slečna Rosmerta rozlévá alkohol studentům. Nyní má tato milá hospodská na krku další obvinění… (Eleanora Lenová)

Protože se Rosmerty obvinění s naléváním alkoholických nápojů studentům velmi dotklo, zřejmě se rozhodla, že studentům nebude nálevat nic.
Možná jste si toho všimli a možná také ne, ale Rosmertina aktivita při roznášení občerstvení čím dál tím více klesá! Na vlastní kůži si to mohla ověřit sympatická Zmijozelská studentka, Saphire Latrinová.
„Bylo to opravdu hrozné,“ popisuje svůj zážitek. „Rosmerta začala roznášet méně a méně pití a nakonec se vytratila někam do neznáma. Protože jsme byli v plné náladě a vstup do hostince není nejlevnější, rozhodli jsme se i přes velkou žízeň zůstat. Nejhorší ale bylo, že jsme začali být všichni velmi dehydrovaní. Já jsem na drahnou chvíli upadla do bezvědomí a dokonce se mi zdálo, že si pro mě přichází můj anděl strážný.“
Posuďte sami, jak vážná situace je. Co vede Rosmertu k těmto ohavným činům? Zeptali jsme se jí osobně.
„Mě nic k ničemu nevede! Roznáším pití studentům i profesorům a nikdo si u mě nestěžoval,“ odpověděla a zabouchla dveře svého hostince. Existuje spousta dohadů, které vedou k vysvětlení, ovšem podle nás je pravdivý jen jeden – Rosmerta nechává své zákazníky omdlít žízní a doslova „seschnout“, a poté na nich zkouší svůj vlastnoručně vyrobený Extraživotabudič. Je totiž známo, že Rosmerta je moták, ale stále zkouší vyvářet různé lektvary.

Co je na tom pravdy, se můžeme pouze domýšlet. Jediné, co víme ale je, že nyní je lepší si do hostince U Tří košťat nosit placatku s pitím.

Komentáře

  1. – Ehm, k článku jedinou přípomínku… Kdo kdy slyšel o sympatické Sapphire Latrinové??? Vždyť je to strašné stvoření z nejhorších nočních můr!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *