Interview s Ráďou Romanoffem

| Vydáno:

Rozhovor s havraspárským prefektem a personalním pracovníkem Denního Věštce, Ráďou Romanoffem

Autor: Jacob Freezer

Jak jste spokojen s nynější podobou a vedením naší školy?
Jelikož tuto školu navštěvuji již přes rok, mohu s naprostým klidem říct, že se jedná o nejlepší českou internetovou školu. Nynější podoba je naprosto vyhovující, jak pro starší studenty, tak i pro nováčky. Co se týče vedení školy, vím, kdo do ní patří. Ale dnes bych jim vyčetl způsob placení výuky. Jako nešťastné se mi jeví to, že jsme se to dozvěděli těsně před začátkem výuky. Určitě mnohem lepší by bylo, kdybychom se to dozvěděli s větším časovým odstupem. Nic jim nezazlívám. Zřejmě se tak rozhodli na poslední chvíli. Uvidíme, jak se to uchytí v praxi.

Jak jste se dostal k práci v DV?
Dalo by se říct, že náhodou. Byl jsem osloven šéfredaktorkou DV (toho si moc vážím), zda bych nechtěl pracovat pro DV jako admin. Nechal jsem si čas na rozmyšlenou. Ale jelikož jsem chtěl jsem pomoct šéfredaktorce DV, proto jsem to s velkou radostí přijal. A po prvních zkušenostech mohu s klidným svědomím říct, že jsem neprohloupil.

Jak jste s touto prací spokojen?
Rozhodně ano. Tato práce má svoje opodstatnění. K dnešnímu dni jsem přijal již 10 nových redaktorů. Jen se hlaste dál, není jich nikdy dost.

Mohl byste nám trochu přiblížit náplň Vaší nové práce v DV?
Moji prací je založení účtu pro nové redaktory DV. Dále provádím změnu hesel a mailů v DV.

Chtěl jste do Havraspáru nebo do jiné koleje?
Když jsem vyplňoval přijímací formulář na Hogwarts, měl jsem tušení, že do Nebelvíru se nedostanu.
Tak alespoň do Havraspáru, to se mi splnilo a dodnes jsem vděčný Moudrému klobouku za jeho moudré rozhodnutí.

Když jste se po ukončení min. škol. roku stal prefektem, překvapilo Vás to nebo jste to očekával a doufáte, že jím budete i další šk. rok?
Určitě mě to překvapilo. V naší koleji je jistě spousta kvalitních kandidátů na toto prestižní místo.Tajně doufám, že jím budu i v nadcházejícím škol. roce. Nic se nestane, když jím nebudu. Jen ať dostanou šanci další. Tímto bych chtěl poděkovat těm, kteří mají zásluhu na mém jmenování. Ještě jednou moc děkuji.

Nepřemýšlel jste někdy, že se stanete spíše profesorem než studentem?
Přemýšlel jsem o tom. Ale v nejbližší době o tom neuvažuji. Sice vím, jaký předmět bych učil, ale to si nechám pro sebe. Musím stále zapracovat na kvalitě výkladů, která je velmi důležitá. V současné době je pro mne nejdůležitější zvládnout funkci prefekta.

Na jaké předměty jste se přihlásil nebo ještě chcete přihlásit?
Mojí srdeční záležitostí je Kouz. zeměpis, takže se moc těším na jeho druhý ročník. Možná se ještě rozhodnu pro druhý ročník Bylinkářství, ale zatím si počkám, jaký bude výklad. A pokud to čas dovolí, není vyloučen ani třetí předmět.

Děkuji za rozhovor
Já také děkuji

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *