Mudlové tuší

| Vydáno:

Měli bychom se začít bát?

Autor: Jacob Freezer

Přinášíme vám závažné informace. Mudlové začínají něco tušit o našem světě. Podle nových knih, které mudlové vydávají, se dá soudit, že někde se stala chyba a Ministerstvo kouzel pochybilo ve své práci. Uznejte sami z názvů mudlovských knih: Ministerstvo v troskách, Trollové a draci, Hrad nad jezerem.

Co myslíte? Je to jen náhoda nebo krutá realita? To ukáže až čas, ale měli bychom si položit tuto otázku, než bude pozdě.
Snažili jsme se získat informace od samotného Ministra kouzel, ale neměli jsme úspěch. Jeho zástupce Frugo Delem nám poskytl prohlášení k této zprávě.
Cituji : „Kouzelníci se nemusí obávat žádných problémů s mudly a jejich možných informací o našem světě. Pokud by někdo přece zjistil nějaké závažná fakta, ať prosím neprodleně informuje Ministerstvo kouzel, které okamžitě zasáhne a celý případ prošetří.“
Jak hodláte zakročit v případě, že mudlové něco tuší?
„Na tuto otázku vám bohužel zatím nemohu odpovědět.“

Je to jenom první kapka do velkého poháru? Zatím k tomu nemůžeme více napsat, ale budeme shromažďovat informace a jistě je zveřejníme.

Komentáře

  1. Nestagnuje náhodou teď DV? – Zdá se mi to, nebo jindy hyperaktivní DV stagnuje? Proč? Vždyť je tolik nového co psát! Tak se neflákejte a začněte! Vybraní kolejní duchové, noví profesoři atd. atd.! Tak honem nějaké rozhovory, drby, pomluvy… Prostě klasický DV! Do toho a rychle! Už na to čekáme jistě všichni, až se konečně trošku po prázdninách rozjedete!

  2. Nestagnuje náhodou teď DV? – Zdá se mi to, nebo jindy hyperaktivní DV stagnuje? Proč? Vždyť je tolik nového co psát! Tak se neflákejte a začněte! Vybraní kolejní duchové, noví profesoři atd. atd.! Tak honem nějaké rozhovory, drby, pomluvy… Prostě klasický DV! Do toho a rychle! Už na to čekáme jistě všichni, až se konečně trošku po prázdninách rozjedete!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *