Aranir Stormrage zpět v Bradavicích?

| Vydáno:

Skřítci bonzáčci dostali od skřítků šmíráčků opravdu zajímavé zprávy.
Profesor Stormrage prý nalepil knírek, nasadil paruku, oblékl poslední model profesorského hábitu a vyrazil do Bradavic. Takto vytuněn prošel i tvrdým příjmacím pohovorem inspektora výuky profesora Vrizase a stanul za katedrou jako profesor Amaric Magnus Rotterwind.


Jelikož jsou skřítci šmíráčci od přírody zvědaví, nebyli by to oni, kdyby nového profesora řádně neprolustrovali. V jeho pokoji narazili mimo jiné i na růžové trenýrky s obrázkem mudlovského Kačera Donalda. Podle přísně tajných informací přesně takové nosil i profesor Stormrage. Pokud vám toto jméno nic neříká, vzpomeňte si na Stormrageovu aféru kolem obtěžování studentek, která vyústila až v nucenou dovolenou a poté profesorův dobrovolný odchod. Zvláštním poznávacím znakem byla neutuchající arogance podepřena vysokým sebevědomým.

Nevěříte v totožnost Aranira Stormragea a Amarica Magnuse Rotterwinda? Sledujte profesora Rotterwinda a posuďte sami. Stojí to za to.

Děkuji za spolupráci skřítkům profesora von Alecata.

Autor: Leitha de Kweron

Komentáře

  1. – Je pobuřující, že vedení věštce nechalo změnit jméno profesora Alecata za jméno profesora Vrizase a tím uchránilo Leithu de Kweron před debatami o tom, že je pramálo informovaná! Pobuřuje mě, že Věštec tímto kryje její nespolehlivé informace!

    1. Re: – Kde jsem k této informaci přišla?? V nejnovějším vydání DV samozřejmě, slečno Kweron! Nevím, co Vás na tom uráží, když je to pravda.

    2. Re: – Opravdu by mne zajímalo jakou souvislost má výrok „kdo dřív příjde, ten dřív mele“ s faktem, že jste měla v článku chyby.

    1. Re: Cože??? – Ale ano, jsem si jistá, že Aranira označení „úchylák“ jistojistě potěší. 😀

  2. Ach ano! – Je pravda, že mého miláčka Aranírka vždycky potěší, když mu říkám ,,ty jeden můj úchyláčku“ a pokaždé se tak slastně usmívá! Opovaž se mi na něj něco zkusit!!!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *