Kam zmizela Linda Adamsová?!

| Vydáno:

Kam zmizela Linda Adamsová? Jaké tajemství skrývá Ďáblova jáma? Proč utekl průvodce Havrapírko? Jaké spiknutí uvedl do chodu sám velký ředitel, Nimrandir Elénére (vládce náš, Slunce naše jasné)? Nejasnosti z posledních týdnů vyvolávají mnoho otázek.

Na stopu pochybným akcím Nejvyššího Hlavouna (N.H.) přivedl bystrozory fakt, že Ďáblova jáma náhle vydala několik profesorských hábitů.“Dva hábity už jsem prodala na Příčné, ten poslední si nechám pro matku, je moc pěkný.“ Takové hlášky se daly zaslechnout ve Velké síni začátkem října. Též vás zajímá, jak se student dostane k profesorskému hábitu? Jelikož právě probíhal „prasinkový“ víkend, během okamžiku bylo jasno – Ďáblova jáma ihned čelila děsivému náporu studentského lidu. „Ne, fialová barva se mi nelíbí, vlastně mi připadá dost nevkusná – líbí se mi ty čtyři galeony, které lze získat za jeden kus ve vetešnictví,“ pravila nejmenovaná studentka. Kde se vzaly v Jámě profesorské hábity?! A proč vedení školy mlčí?!

Linda Adamsová, kontroverzní profesorka Starodávných run v Hogwarts, zmizela přibližně 5. října. Týž den vydal tajemník Sandrik Vrizas prohlášení, že profesorka Adamsová byla SMAZÁNA, neboť „neloajalita a neslušné chování se zde netrpí.“ Zároveň se však objevují názory, že tato dáma byla naprosto skvělá a nebyl zde důvod pro její SMAZÁNÍ.

A zatímco si prof. Nekro the Gravedigger spokojeně brouká a nakrucuje se před zrcadlem ve zbrusu nových trenýrkách (zelených), jeho žena, Raven Maris Gravediggerová, šokuje prohlášením: „Vidím mrtvé lidi!“ To ovšem vyvolává na tváři profesora Elénéra jen shovívavý úsměv, neboť dobře ví, že nedávno byly sklizeny psychotropní rostliny z ilegálního políčka ve skleníku číslo 5. “Já zas vidím celý zájezd japonských skřítků bonzáčků. Potulují se kolem a všechno si fotí. Ale jestli to zveřejníte, bodnu vás Tatobrkem!“ pronesla madam Watanka a mocně potáhla z Tatodýmky. „Myslím to vážně,“ rozčiluje se madam Gravediggerová. „Bylo to asi zkraje září, když jsem prováděla pravidelnou údržbu zeleně v Ďáblově jámě, a vyplazil se odtamtud nějaký strašlivě zablácený tvor. Vypadal jako zombie a na sobě měl potrhaný profesorský hábit.“

A profesor Elénére se stále nevinně usmívá. „Všechno je v naprostém pořádku,“ tvrdí.
Z klidu ho nevyruší ani nález zmačkaného pergamenu na podlaze ředitelny, na němž je krasopisně vyvedeno:

Za Hogwarts krásnější

Saxana de Conopy,
Aranir Stormrage,
RiKimaira de Dragon,
David Havrapírko,
Linda Adamsová

Saxana de Conopy byla SMAZÁNA. Aranir Stormrage byl SMAZÁN. RiKimaira de Dragon byl SMAZÁN. David Havrapírko je na ÚTĚKU. Linda Adamsová byla SMAZÁNA. V čem spočívá záhadná akce „Za Hogwarts krásnější“? Proč jsou téměř všichni jmenovaní SMAZANÍ? Proč nese jeden z prodaných profesorských hábitů jmenovku „Linda Adamsová“? Proč je David Havrapírko na útěku se ptát nemusíme, touž snad došlo i jedinci na intelektuální úrovni trolla.

Profesor Elénére poslední dobou často vysedává ve Velké síni, kde soustředěně okukuje každého živého tvora. Náhlý zájem o módu nebo už si vyhlíží další oběť, nevyhovující hogwartským standardům krásy? Vydá Ďáblova jáma další profesorký hábit?

Hubert Hláska

Komentáře

  1. Mám Vás ráda…. – Mám Vás ráda. I když jsem nevycházela s mnoha lidmi. Prostě, byl to průlev mých emocí 🙁
    Mějte se pěkně.. bývala profesorka Linda Adamsová..

    1. Re: Mám Vás ráda…. – Jak dojemné! To že jsi nás všechny měla ráda jistě podpoří fakt, že o některých lidech na skype moc pěkně nemluvíš ani teď. To tvoje „nevycházela s mnoha lidmi“ je jen manipulace s veřejností!

  2. – Ale my tě nemáme rádi, Lindičko. Chovala jsi se jako pořádná kráva a podle toho jsi i dopadla!

    1. Re: – Zatím respektujeme soukromí čtenářů, ale budou-li se opakovat podobné vulgární útoky, obětujeme čas na zjištění dané přezdívky na hogwarts, nahlásíme ji Hogwarts a zveřejníme – je to jasné?! Opravdu zvláštní, jak zdánlivá anonymita zamává s jinak slušnými lidmi. Jistěže každý nemusí Lindu Adamsovou milovat, ale antipatie se dá vyjádřit i způsobem kulturním.

  3. – ale drahá Lindo, ty jsi malé dítě, neříkám, že já ne, ale rozhodně jsem se v životě nezachvala jako ty! Hnusně jsi nadavála našemu milému červenému, a do jeho soukromí ti nic není, ne? Tak jaké máš právo rozdávat jeho foto?

    1. Re: Hm, milá redakce, – No jo no, noviny jsou noviny a bulvár se vždycky někde nalezne takže ty Anonyme, kdybys pro DV psal, budeš psát stejně jako ostatní!! :-DD

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *