Rotterwind záhadně zmizel

| Vydáno:

Stal se další obětí Ďáblova osidla? Co bude s jeho třídami?

Rotterwind, o jehož údajném mulťáctví jsme vás v sobotu informovali, byl naposledy spatřen na školních pozemcích, kterak si to s natěšeným úsměvem šine ke skleníku číslo pět. Na sobě měl profesorský hábit a černé polobotky. Po sobě zanechal jen vzkaz na dveřích kabinetu: Přijdu brzy.


Kdo stojí za jeho zmizením? Vedení školy se k věci nechtělo vyjádřit. Pan ředitel truchlil nad ztrátou své milované kachničky, pan Gravedigger po mě hodil pohledem škola-se-nám-nějak-kýve, že-paní-redaktorko, pan Vrizas horečně shání nového profesora, paní Watanka ze mě začala tahat bonzy, paní te Tiba mi se zasněným úsměvem popřála v devět hodin ráno radostnú noc a pokojné zajtra a paní Rawenclav napřed nasadila výraz nebudu-se-k-tomu-vyjadřovat, ale když jsem se jí zeptala, co si myslí o údajném mulťáctví zmizelého profesora odvětila, že jí to nepřekvapuje a že se jen diví, jak to pan Stormrage – Rotterwind mohl dotáhnout tak vysoko, když s ním od začátku byly jen problémy.

I z komentářů ostatních obyvatel hradu bylo znatelně cítit antipatie. Je tedy možné, že by za zmizením stáli právě oni? Možné to je, a i kdyby ano, vedení školy kvůli tomu špatné spaní mít nebude.

Kam Rotterwind zmizel by rádi věděli i lékouzelníci od Svatého Munga. Jejich psychiatrické oddělení totiž prahne po vědeckém zkoumání mozkových pochodů našeho drahého profesora. Faktem zůstává, že se od nich moc lidí nevrací.

Autor: Leitha de Kweron

Komentáře

  1. hm hm – Slečno redaktorko můžete mi říct proč stále vytahujete na světlo jména profesora Stormrage? Nenapadlo vás, že jsou tu i jiní profesoři, kteří by si o sobě rádi přečetli v novinách? 🙂

  2. Leitho, upřímně ti děkuji! – Slečno redaktorko, musím říct, že jsem vám velice vděčný, za pravidelnou dávku humoru! Velice mě baví vaše úžasné články, a věřte mi, jsem váš upřímný fanoušek! Jen tak dál a pište, že jsem já o co nejvíce lidech, ať se alespoň něco děje a DV se dá číst! Věřím ve vaše schopnosti udělat mediální senzaci a proto – držím vám palce!!!
    P.S.: Stejně je zvláštní, jak zloděj vždycky volá ,,chyťte zloděje“, že? Udivuje mě, že mulťáci jako vy brojí proti mulťákům (kteří by vlastně ani nebyli mulťáci, což si uvědomte), jenže o to je to pikantnější! Pokračujte a určitě se jednou začne někdo starat i o vaši podivnou identitu ;-DD

  3. Leitho, upřímně ti děkuji! – Slečno redaktorko, musím říct, že jsem vám velice vděčný, za pravidelnou dávku humoru! Velice mě baví vaše úžasné články, a věřte mi, jsem váš upřímný fanoušek! Jen tak dál a pište, že jsem já o co nejvíce lidech, ať se alespoň něco děje a DV se dá číst! Věřím ve vaše schopnosti udělat mediální senzaci a proto – držím vám palce!!!
    P.S.: Stejně je zvláštní, jak zloděj vždycky volá ,,chyťte zloděje“, že? Udivuje mě, že mulťáci jako vy brojí proti mulťákům (kteří by vlastně ani nebyli mulťáci, což si uvědomte), jenže o to je to pikantnější! Pokračujte a určitě se jednou začne někdo starat i o vaši podivnou identitu ;-DD

  4. hm, – Nevím, kdo vám dovolil mi tykat. Já vám také netykám. Já a vy si nejsme podobní. Jednou možná budete obdařen mozkovými buňkami a zjistíte proč. Jinak jsem ráda, že se u mých článků zasmějete. Také se směji, když je píši. Těším se na zpracování článků o vaší další identitě.

  5. Hmm – Však já se také těším, slečno redaktorko! Omlouvám se za to tykání, asi jsem to nějak přehlédl. Mimochodem, proč se jako mulťák neustále prezentujete jako nesmrtelná „lovkyně mulťáků“? Není to trošku ironie? ;-DD

    1. Re: Hmm – Aranire ty mě taky dovedeš pobavit, ale opravdu…

      Slečna Kweron samozřejmě taky!

  6. – Tak si říkám, že to není moc dobrá vizitka pro pana ředitele, vedení a jejich soubojnický klub, tahle anketa… Zjevně máte co zlepšovat!

    1. Re: – Nový soubojnický klub je prozatím přístupný jen profesorům a veřejnost ho ještě neviděla, na což redakce DV zřejmě při vydání ankety zapomněla.

  7. – Já mám pouze jisté výhrady k názvu článku. Rotterwind nezmizel záhadně, nýbrž plánovaně, zaslouženě a tam, kam ho spousta lidí pravidelně posílala :))

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *