Kolejní bodování zmanipulováno

| Vydáno:

V úterý dopoledne mezi půl devátou a půl jedenáctou v Hogwarts řádil neznámý duch a zamíchal pořadím v kolejním bodování. Některým studentův během těchto dvou hodin přibylo mnoho bodů, aniž by k tomu byl důvod. Přišlo se na to díky pověstné čestnosti slečny Silvie Honorové, neboť ta odmítla přijmou téměř 140 bodů bez zjevného důvodu. Co se to stalo?


Zeptali jsme se pana ředitele, Nimrandira Elénéra, ale on byl v té době tak zaneprázdněn zjišťováním důvodů tohoto incidentu, že poslal místo sebe pana inspektora, Sandrika Vrizase. Ten však také pouze sdělil, že se na tom již pracuje, a odkvačil hledat viníka.

Kdo se pokusil zmanipulovat kolejní bodování? Myslím, že můžeme hledat mezi nepřáteli Havraspáru, protože tato kolej jako jediná neobdržela ani bod navíc. Žel, nikdo z Havraspárských nebyl schopen říci, na koho má podezření.

Jediné podezření padá na Protivu. Je možné, že v průběhu pro něj nudného dopoledne si trošku hrál a nějaký ten kamínek přisypal. Ale zda tomu tak opravdu je, se nám z něj nepodařilo dostat.

Víc se nám zatím nepodařilo zjistit, nezbývá, než pátrat dál a čekat, zda se kamínky rozpustí.

Silvia Honorová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *