Sabotáž v Bradavicích?

| Vydáno:

Nebezpečný virus, či něco jiného zasáhl studenty z Nebelvíru při utkáni ve famfrpálu s týmem Mrzimoru.

Autor: Eliša Šálová

Stalo se to asi takhle: nebelvírští hráči začali být nějak moc otloukáváni potlouky, narozdíl od mrzimorských, takže museli hřiště opustit a utíkat na ošetřovnu, kde měli být ošetřeni. Jenže ono se nic nedělo. Žádný ošetřující lékař zde nebyl, tudíž se nemohli vyléčit a vrátit na hřiště.

Propukla mezi nimi panika, co teď mají dělat. Někteří na tom byli tak špatně, že ani nemohli mluvit – pouze pšíkali a křičeli bolestí. Pár studentů našlo ještě nějaké léky, které si přivezli z domova a ty také nezabíraly.

Tím to začalo být divné, protože když už ani lék nezabírá, tak v tom musí být něco jiného. Mnozí začali přemýšlet o tom, že na nebelvírské hráče bylo vyřčeno nějaké kouzlo, které jim nedovolovalo se vyléčit a tím pokračovat v utkání. Naštěstí někteří nebelvírští studenti zachovali chladnou hlavu, i když obvázanou, a poslali sovy řediteli Nimrandiru Elénérovi, aby jim pomohl. Ten jako správný ředitel okamžitě přiběhl na ošetřovnu a vše dal do pořádku. Bohužel nebelvírští přišly o body, které by jim třeba pomohli ke změně skóre v utkání (to je ale pouze spekulace, jelikož tým Mrzimoru hrál opravdu dobře).

Záhada sice nebyla vyřešena, ale alespoň se všichni zúčastnění utkání uzdravili. Je na každém z vás, jak si to přeberete.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *