Podivný famfrpál

| Vydáno:

V posledních dnech se na škole rozpoutala dost ošklivá diskuse ohledně hraní famfrpálu.
Není se čemu divit, jelikož se při zápasech děly neskutečné a hlavně nevysvětlitelné věci.
Když hrál Nebelvír proti Mrzimoru, hráči nebelvírské koleje se nemohli léčit na ošetřovně, jelikož tam nikdo nebyl a léky nezabíraly. To ale není zdaleka všechno. Při sobotním utkání Zmijozel versus Nebelvír zranění mrzimorští hráli i přesto, že se z nich stávaly mumie. Přitom v pravidlech je stanoveno, že pokud je někdo „smrtelně“ zraněn, okamžitě opouští hřiště a jde se léčit. Oni ale stále mohli hrát narozdíl od druhého týmu, který se musel chodit léčit na ošetřovnu.


Proto si studenti na chodbách šuškají o tom, zda už není předem domluveno, kdo vyhraje. Vedení školy se prozatím k věci nevyjádřilo.
Nejmenovaná studentka na nesrovnalosti reagovala takto:
„Jedna studentka byla pěkně zabalená jako mumie a zdraví měla na nule. I když se v pravidlech píše, že když je zdraví na nule, tak hráče ze hry vyloučí. A nebyla sama.
A minule jsem se mohla vyléčit až zápase a to jsem při něm do ošetřovny psala jako bl… . Ani léky nepomáhaly. Prostě někdo chce, abychom nevyhráli …“

Autor: Eliša Šálová

Komentáře

  1. mrzimorští mumie… – Tý jo. Oni hráli mrzimorští v zápasu „Zmijozel verzus Nebelvír“ ? Páni příště ten famrpál asi budu muset sledovat víc…
    „Při sobotním utkání Zmijozel versus Nebelvír zranění mrzimorští hráli i přesto, že se z nich stávaly mumie.“

  2. – Vloudila se malá chybka, ale myslím si, že chytré hlavy si to dají dohromady a bude je spíše zajímat obsah:)

    1. Re: – Tak předně, při zápasu nebelvír vs zmijozel( všímejte si, který tým je na prvním místě, schválně kdo úhádně, kdo jsem :D), odpadávali jenom zmijozelští a ti odpádavali až zdraví na nule opravdu měli, takže problém bych v tom neviděl.( a z nebelvíru nedostal nikdo ani škrábnutí, takže odpadávat ani nemohl, neměl důvod)

      Ohledně Zápasu nebelvír vs. mrzimor, nešlo se chvíli léčit jen proto, že byl dotuňován systém tak, aby nebylo možné zároveň hrát a zároveň se léčit na ošetřovně, posléze bylo vše ok.
      ende 🙂
      a je po skandálu :DDD

      1. Re: Re: – Zmijozelští sice odpoadávali ale bylo jich tam mnoho kteří měli zdraví na nuke a hráli dál.A ohledně zápasu Nebelvír X mrzimor je divné proč se ten systém dotunoval právě v tu dobu.A mě se nešlo léčit pěkně dlouhou chvilku a ani nefungovali léky:(

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *