Podvádění při létání na koštěti

| Vydáno:

Autor: Eliša Šálová

Na škole se děje něco neuvěřitelného. Právě jsem se od svých bonzáčků dozvěděla, že Zmijozel podvádí při létání na koštěti. Probíhá to asi takto:
Studenti si navzájem šeptají svá hesla a ti, co umějí létat nejlépe na koštěti, létají za ty méně zdatné.

Sama jsem zaslechla slova studentky zmijozelské koleje Hedviky Wiletové, která děkovala slečně Catiniové a Joudové za to, že má díky nim o 16 terčíků více.

Komentáře

  1. Ehm Ehm – Slečno Šálová??? Jak můžete psát do Denního Věštce neprosto nesmyslné a neověřené zprávy, které velkou skupinu lidí pohoršují a uráží? Mám pro Vás radu. Buď si informace vždy nejdříve ověřte než je uveřejníte, nebo si dávejte opravdu dobrý pozor, když se sama procházíte setmělým hradem. Takovéto články by se Vám nemusely vyplatit.

    1. Re: Ehm Ehm – Ethel, to jsi si ještě nevšimla, že do Denního Věštce se píšou zprávy podobného ražení pořád???

  2. – Právě jsem chtěla napsat to samé. Své informace by jste měla mýt podložené. Zmijozelská čest je díky vašemu článku v ohrožení, a to jen kvůli vaší neinformovanosti. Prosím pro příště si zjištěte více informací, než se zas rozhodnete někoho zostudit. A krom toho doufejte, že se nenajde někdo, kdo by chtěl vznést žalobu pro urážku na cti…Denní věštec by vám za to jistě nepoděkoval.

    1. – Ehm… jak si můžete být jistí, že nepíše pravdu? To snad členům své koleje tak věříte? To jste tak naivní?
      Ale no tak… nasnažte se provést zbytečnou obhajobu, které nikdo neuvěří a raději se pokuste ten problém ve Vaší koleji vyřešit.

  3. mimochodem – neplatít to u všech, avšak znám minimálně několik případů, kdy to platí a to vím jistě 🙂 takže bych to zase až tak neodsuzoval, Etheluš 🙂 a Agnes to samé, nevíš, tak nepleť =)
    🙂

  4. – Všechny informace mám podložené. Nejsem hloupá, abych psala o něčem, o čem nic nevím. Měli byste se spíš zeptat těch, co to provozují.

    Přišla mi jedna né zrovna přátelská soví pošta. Po přečtení jsem zjistila, že tu jsou lidi, kteří si hned myslí, že je to mířené proti jejich osobě či přímo proti koleji a tak mi sprostě nadávají místo toho, aby to řešili vlídnějším slovem. Věřte mi, že bych tohle byla schopna napsat o všech kolejích, kde by se tyto nekalé praktiky provozovaly – i o Nebelvíru.
    Žádná kolej by neměla podvádět. Řekněte my, k čemu vám to vůbec je?

  5. – Teda Zmijozelsti, to je pekne hnusny. Na druhou stranu, jste to prave vy, co niceho se nestiti by dosli sveho cile, ale priste si dejte pozor na skritky bonzacky, co vam smejdi po kolejce (nebo to jsou smiracci, ti se zakrnelyma rucickama?)

    Elisa: Zacni studovat Bonzologii, madam Tato by z tebe mela radost:)

  6. – Co jiného, než podvody, lži a podrazy se dá čekat od takové koleje? Stačí se kouknout na její vedení a hlavně historii a hned je jasné, čím to asi bude…

    1. Re: – xdx nepřeháníš to?… Koleje na Hogwarts jsou totiž neodpovídají obrazu, který jim dala paní Rowlingová. Jsou takové jaké si je udělají její členové.
      btw. ty máš něco proti profesoru Nekrovi? Já si právě naopak myslím, že je to stejně báječný člověk jako všichni ostatní ředitelé kolejí.

      1. Re: Re: – Ne, proti profesoru Nekrovi. Neřekl jsem, že myslím kolejního ředitele. A alespoň Zmijozel se poslední dobou velice podobá obrazu, jenž vytvořila paní Rowlingová, nevšimla sis?

  7. – Doufám, že tím, co pan ředitel učinil, se dá všechno opět do pořádku a že v budoucnu nikoho nenapadne podvádět, protože podvádění sem nepatří.

  8. :-))) – Elišo,

    bonzuje se ve Velké síni skřítkům bonzáčkům nebo v kabinetech a ne tady. Mmch, náš kolejní bazilišek je docela hladovej a moji trollové už taky sháněli, co si daj mezi chleby….. Až budeš vycházet z hradu, polej se prosímtě bylinkovým kečupem, nerada bych pak řešila Ramghovy zažívací potíže, on strašně hltá… 🙂

    MJ

  9. Elíšo Šálová – Máš pravdu,podvádění sem nepatří,ale bonzáctví není taky 3x správné nemyslíš?Myslím že tímto článkem sis to u zelenejch docela rozházela,takže nás radši neprovokuj… :)Mimochodem věřím že v článku zmíněná děvčata udělala jistou chybu,ovšem takhle vypichovat jména je pěkně hnusný a nechutný.Myslím že bonzování až v takové míře na hrad taky nepatří,ale když se v tom něgdo vyžívá….no nic no..čekala sem že první naše rozmluva bude z lepšího důvodu…

    1. Re: Elíšo Šálová – Vypichovat jmena? O tom prece ale zurnalistika (i kouzelnicka) je, nemyslis? Je to o konkretnich jmenech, ne o jakemsi ledabilem tlachani do vzduchu a obvinovani kohosi a pritom zatajeni faktu. Todle byl fakt a ne nejaky vymysleny zvast. To je to, co tenhle clanek odlisuje od ostatnich, nevymysli si nejake blbustky ze sveta kouzel se jmeny X a Y, o kterych vsichni vime, ze je to kachna. Mozna zabavna, ale kachna. Elisa tady informovala o nechutnych praktikach, ktere na skolu uz z principu nepatri. Kdyby to Elisa vsechno nezverejnila, nic se nedeje a Zmijozel si vesele podvadi dal. Mozna to byl nechteny podvod, ale nerikejte mi, ze jste nemeli alespon pidihryzave svedomi, ze to, co delate, mozna neni uplne povoleno.

      Na konec… bonzactvi je o tom, zradit, nabonzovat, sledujice vlastni prospech. Elisa to delala vice mene pro skolni blaho a pro svuj vrozeny nebelvirsky smysl pro cest. Todle nebyl bonz, uz jenom pro to, ze se Elisa podepsala celym jmenem, proste si stoji za svou pravdou a nemusi se schovavat pro par hulaku.

  10. RE na předešlý komentáře – Díky Aaylo, že se mě zastáváš, aspoň vím, že se mnou někdo souhlasí a dokáže říci svůj názor nahlas.
    No nedivím se, že Zmijozel na mě ze všech stran útočí a to dokonce přímo sežráním 🙂 a proto doufám, že až se na mě všichni vyřádíte a vypovídáte, tak nastane opět klid a mír.
    Jinak si myslím, že konkrétní jména byly potřeba zveřejnit, jinak by se nechytli praví „podváděči“. O čem by bylo zveřejnit neúplnou informaci? Já myslím, že skoro o ničem a tak bylo nutno udat i jména dotyčných osob, kterých se to přímo týká.
    Takže si myslím, že baziliška můžete nechat někde v klidu spát, protože já bych mu stejně nechutnala:).

    Amando, víš co by mě zajímalo? Víš, kdo to je redaktor, zpravodaj? No podle mě člověk, který podává informaci o událostech, které se kolem nás dějí. No nevěděla jsem, že tito lidé jsou nazýváni taky jako bonzáci….. Hmmm zajímavé.

  11. – Slečno Šálová, před nedávnem (pokud se nepletu) jste mi sdělila, že máte sestru chodící do zmijozelu.. Není náhodou ona Vaším informátorem ?
    Za případný omyl se předem omlouvám i když já se moc často nepletu…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *