Famfrpálový skandál

| Vydáno:

Problémy a nedorozumění mezi hráči dvou kolejí

Autor: Eliša Šálová


Jak už všichni víte, v sobotu se odehrál zápas mezi Zmijozelem a Mrzimorem. Jak už to bývá, kde hraje Zmijozel, tam se podvádí – tak to alespoň tvrdí ostatní hráči a studenti z jiných kolejí.

Studenti obou kolejí se domluvili na půlnoční pauze s tím (ani se nedivím, kdo by hrál v takové tmě a zimě), že ráno budou opět pokračovat. Jenže někteří hráči ze Zmijozelu tyto pravidla porušili a pokračovali dál.

Od té doby probíhá ve VS horlivá diskuse na téma, zda to byl podvod či omyl.
Jedni tvrdí, že ti druzí porušili pravidla úmyslně a druzí, že přiběhli na hřiště a zapomněli si přečíst na nástěnce, pověšené u vstupu zprávu, že se hraje až od rána. No ani bych se nedivila, kdyby si upozornění nevšimli, jelikož každý hráč je natěšený na to, až bude hrát, takže kolem těch všech pravidel a vzkazů rychle proběhne bez povšimnutí.

Naštěstí pan ředitel vše, jako vždy vyřešil a prohlásil zápas za dohraný a pokud nastala nějaká porušení, je to interní věc obou kolejí.

Komentáře

  1. … – Mylím, že nemáte právo psát “ Kde je Zmijozel, tam se podvádí“.
    Také nemáte právo psát, že “ Někteří pravidla porušili a hráli dát. Já taé mohu napsat, že celá Nebelvírská kolej jsou bonzáčci….

  2. Chm… – Nechci vypadat jako rejpal, ale musím protestovat proti té části „pravidla porušili a pokračovali dál“. Oni totiž nepokračovali, nýbrž ráno začali o něco dřív. No ale počítám že to na obsahu článku moc nezmění 🙂

  3. Hedvi, Jen – Pokud si pozorně znovu přečtete, co jsem napsala, tak tam stoji:

    Jak už to bývá, kde hraje Zmijozel, tam se podvádí – tak to alespoň tvrdí ostatní hráči a studenti z jiných kolejí.

    = TVRDÍ ostatní hráči!!!!
    Napsala jsem je to, co se opravdu říkalo.

  4. :-/ – Já už se prostě musím vyjádřit. Slavná Eliša nezklamala a opět si nenechala ujít příležitost k tomu, aby napsala článek, ve kterém může špinit jméno naší koleje. Ona je totiž dokonalá a neomylná. Ještě jednou si vezmeš do úst jméno naší koleje, nebo některého ze zmijozelských studentů a budeš mít co do činění se mnou.

    1. Re: – Elišo, ještě sis nevšimla, že píšeš kraviny a že se chováš děsivě? Nejsi ani vtipná ani dobrá redaktorka. Jsi jenom ubohá. Je mi tě líto…

  5. !!!! – Nevím, kdo tu je ubohý, když nejsi schopný(á) se podepsat celým jménem. Místo toho se schováváš pod Greenghost!!!!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *