Kouzelnická společnost nevěří svým očím! Internet a počítače se objevili už i v Bradavicích!

| Vydáno:

Je to k neuvěření! Technika, s kterou dosud pracovali pouze mudlové, se objevila už i v kouzelnickém světě, dokonce přímo v Bradavicích – a to jen díky náhodě!
Autor: Astrid Vševědoucí

Totálně „odříznutí“ od všech mudlovských zvyků a přístrojů se snaží kouzelníci být už od nepaměti. Ale tentokrát se jim to nepodařilo. Při cestě do Bradavic spěšným vlakem na nový školní rok, se jeden prvňáček, který pocházel z mudlovské rodiny zapomněl před odjezdem vlaku podívat do svých zavazadel, zda do školy neveza nějaký zakázaný předmět a to se mu stalo osudným. Jeho otec (mudla) si totiž do jeho tašek uschoval svůj notebook a zapomněl ho poté zase vyndat. Nic netušící hoch se dostal až do ložnice Bradavického hradu a tam ho při vybalování odhalil. Zlekl se, a proto tento nález šel nahlásit jednomu z profesorů. Ten mu okamžitě počítač zabavil, ale už bylo pozdě. Několik studentů se o něm dozvědělo a začalo poté vyrábět notebooky kouzelnické. V současné době se v hradě velice hojně tyto počítače prodávají a to za zády nic netušících a úplně klidných profesorů.

Komentáře

  1. Nechápu… – Já nevím, nechci se přidat k hloučku křiklounů, ale copak se nic neděje v Bradavicích, o čem by se dalo psát a byla to pravda? Copak si musí autoři článků vymýšlet všemožné ubohosti, i když v Bradavicích je toho tolik, ať na chválu či kritiku? Vždyť máte obrovský potenciál a nevyužíváte z něho nic!

  2. – a nebude to také tím, že se koleje a studenti spíše snaží naplnit kvalitními články svoje vlastní kolejní noviny?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *