Gravedigger uprchl

| Vydáno:

Když před několika lety uprchl z Azkabanu Sirius Black, přední stránky světových médií nemluvily o ničem jiném. Ministerstvo kouzel utrpělo velkou ránu a Blackovy plakáty jsme mohli vídat na každém rohu. Bude to teď stejné? Nebo po Hektoru Gravediggerovi zbude jen prázdná cela v Azkabanu a tím to skončí?

Autor: Leitha de Kweron

Naší redakci se podařilo získat exkluzivní informaci o tom, že Hektor Gravedigger, jeden z nejobávanějších smrtijedů všech dob, uprchl ze své kobky se zvýšenou ostrahou v neděli v noci. Ven mu údajně měli pomoci mozkomoři. Ministerstvo se snažilo tuto skutečnost ututlat až do chvíle, kdy byl Gravedigger spatřen na Obrtlé ulici, kterak vchází do krámku s černou magií.

Že jméno Gravedigger odněkud znáte? Ano, jedná se o bratra bradavického zástupce ředitele Nekra the Gravediggera. Ten se k věci odmítl vyjádřit, stejně tak jeho žena. Tušila vůbec, do jaké rodiny se 14. února minulého roku provdala? Můžeme jen spekulovat.
Na případ Gravedigger ministerstvo včera udělilo přísné informační embargo. Nám se ale přesto podařilo zjistit, že bystrozorové nemají sebemenší ponětí, kde by se Hektor Gravedigger mohl nacházet, ba dokonce ani jak vypadá. Buďto mají krátkou paměť nebo si na člověka, který neváhal zabít padesát mudlů, dvanáct bystrozorů a čtyři novináře pamatovat nechtějí.

Podle našeho zdroje se má Hektor the Gravedigger objevit na Pragoconu. Můžeme tedy očekávat zásah ministerstva. V lepším případě poputuje the Gravedigger zpět za mříže. Ale, vezmeme-li v potaz, že Azkaban stále hlídají mozkomoři, bude to vůbec k něčemu?

Komentáře

  1. – shrnuti clanku: blablablablabla
    P.S.: skoda ze kdyz zabil ctyri novinare nestacil zabit i autorku clanku :-(((

  2. – myslim, ze moje vlozka neni o moc mene inteligentni, nez vas clanek, dokonce je na tom nejspis lip. a ma srovnatelnou informacni hodnotu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *