Bradavice v povětří: útěk?

| Vydáno:

V současné době se náš starý dobrý hrad nachází kdesi nad oblaky. Důvodem jeho letu jsou údajně jisté komplikace s hradními pozemky. Ovšem kdo chce znát přesnější důvod, bývá odbyt mlčením. Vydala jsem se tedy na vlastní pěst prozkoumat důvody vznesení se do výšin nebeských. Rozuzlení této hradní záhady je vskutku překvapivé: škola se bojí stávkujících nepřijatých studentů.


Na stávkující „nestudenty“ již několikrát upozorňovala paní Sweetsunnyová ve svých reportážích pro Denní Věštec. Ovšem své řádky omezila pouze na létající vajíčka, rozzuřené studenty a bojovné transparenty. Nápisy na školních zdech „Miluju Epanse pusťte mě za nim!“, „Říďa = sexy frajer!“ nebo „Leti je sladká!“ zřejmě pro jejich pokleslou morálku vypustila.

Jak jsem se dozvěděla od zdroje velmi blízkého vedení školy, právě takto zaneřáděné zdi donutily školní radu k výše zmíněnému razantnímu kroku. A tak se nad udivené stávkující škola doslova a do písmene povznesla a odletěla neznámo kam.

Mluvčí stávkujících krok (let) bradavické školy čar a kouzel komentuje takto: „Můžou si letět kam chtěj, my je stejně dostanem!“

Autor: Leitha de Kweron

Komentáře

  1. – A když ten hrad odletí, tak ty zdi už počmárané nebudou? To nějako nechápu, ale budiž…

    1. Re: – Ne, odletí se jejich autorům, zdi budou muset po přistání zřejmě umýt školní skřítci.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *