Hororskop (aneb co se vám opravdu nestane)

| Vydáno:

Vítám Vás v nové rubrice. Díky svým nad(ne)přirozeným schopnostem Vám mohu poskytnout cenné informace o vašem osudu. Perioda hororskopu se řídí podle fází měsíce. Nyní je měsíc ve fázi couvající (asi se nás bojí či co) a postupuje k novu. Tedy tento hororskop platí od 22.3. do 29.3.2006. Stačí se zařadit do jedné ze skupin.

Mudla (člověk)

V tomto období nečekejte Velký třesk. Za prvé je to událost, která se nestává moc často, a za druhé – už jeden byl a další už nebude, tak si dejte odchod. Nezajede Vás bagr ani kombajn. Tedy jen pokud pod něj neskočíte a nevyslovíte kouzelné zaklínadlo, které samozřejmě nemůžete znát, takže čau.

Profesor

Nestane se Vám, že by všichni studenti do jednoho dávali ve vašich hodinách pozor. Žádného studenta nespatříte s modrými vlasy a s blonďatýma očima. Možná jen opačně.

Student

Nedoufejte v to, že spadne měsíc na hlavu vašemu nejneoblíbenějšímu profesorovi. To už je pravděpodobnější, že spolu začnou válčit Bradavice a Kotěhůlky.

Kouzelný tvor

Trollové, vy neočekávejte zhola nic.

Ostatní nečekejte pouze to, že si Vás ochočí Eileen Leenová, protože ta si nedávno pořídila nejnovější typ zvířecího mazlíčka.

Madam Mijaela

Komentáře

    1. Re: – No jo, potkat o víkendu mě, byste se lekli mého vlastenectví 😀 ale blonďaté oči nemám =´( 😀

  1. =) – Žádného studenta nespatříte s modrými vlasy … //// hehe, vim o dvou a mam i dukaz, chcete?:D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *