První zápas sezony

| Vydáno:

Prvním famfrpálovým utkáním letošíní sezony se stalo utkání profesorů (kvůli „jazykové ekonomice“ je pan Wewerka Werewolf a pan Veldrin Příšera Midgard považován v tomto článku za součást profesorů) a profesorek, které skončilo stavem 100 : 190.

Za týmy nastoupili: Profesoři: Tom Wington, Nimradir Elénére, Veldrin Midgard, John Werewolf Profesorky: Mia McWoodsová, Anseiola Jasmis Rawenclav, Adrianet le Ros, Letitia te Tiba, Sandrik Vrizas a výtečná Tarí Tinuvielová (na chvilku také pan průvodce, kterému ale nebylo ze strany kapitánky družstva, madam Rawenclav, dopřáno rychlejší koště, a tak přestoupil ke konkurenci; panem Werewolfem i panem ředitelem bylo opakovaně zatímnuto sdělit, kolik kilo jablek mu za to nabídli).

Z počátku vedly profesorky po gólech pana ředitele. Ovšem po té, co pan ředitel zjistil, že jaksi není žena, začal pracovat pro družstvo profesorů, k nemalé radosti kapitána, pana Wewerky. Ehm, pardon, Werewolfa. Pan ředitel tedy začal střílet za profesory a podle toho to také brzy vypadalo. Madam McWoodsová sice záhy skvělým blafákem zvýšila náskok profesorek, ale to profesory nevyvedlo z míry. Zásluhou pana ředitele a pana Wingtona bylo skóre po zhruba dvaceti bradavických hodinách 100 : 40. Pan Werewolf se celý zápas marně honil za zlatonkou. Větší štěstí měl pan Midgard, který neváhal tvrdými zásahy shazovat protihráčky z košťat. Na druhé straně excelovala madam te Tiba nejprve v pozici brankářky a následně odrážečky. V jednu chvíli dokonce s madam Tinuvielovou sundala z košťat všechny protihráče. Ale i přesto profesorky nedokázaly dát do konce ani jediný gól. Situaci zachránila až vynikající akce madam Tarí Tinuvielové, které se nádhernou kličkou podařilo ladně chytit zlatonku. Její zásah až bral dech. Než se profesoři v čele s pracovníkem Příčnalice stačili rozkoukat, profesorky ve složení Anseiola Jasmis Rawenclav, Adrianet le Ros – střelkyně Judith Eleanor Pixie – brankářka Letitia te Tiba – odrážečka Tarí Tinuvielová – chytačka se radovaly z vítězství. Z úst hráček znělo jediné: Ať žije Taaaaaaaríííííííííí!!!

Komentáře

  1. – Supéééér!!! Fandila jsem jim… :)) Ale proč nevzaly p.prof.Modesty? -Ta je taky výborná chytačka. Viděla jsem jí trénovat v tajemné komnatě a koštěti z tý rychlosti málem chytil ohon! 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *