Záplavy ohrožují hrad!

| Vydáno:

Celý den pršelo. Celou noc pršelo. Prší. Bude pršet ještě dlouho. HRADU HROZÍ OBROVSKÉ NEBEZPEČÍ! (S. Caruca)

Záplavy se na nás řítí! Hanibalovo jezero se pomalu, ale jistě vylévá z břehů! Nejhlouběji posazená místnost hradu (tj. nejstarší sklepení) je dočista zaplavena a dokonce hrozí zaplavení i učebny lektvarů! Pole na pozemcích jsou promočené a nelze je jakkoliv vysušit. Na toto období budou kouzla krátká. Podle důvěrných informací už záplavy postihly i skrytou Tajemnou komnatu. Pokud bude pršet nadále, zaplaví se i Velká Síň, přízemní učebny, kabinety a hlavně…zmijozelské ložnice!! Evakuace je na místě. Hradem se šíří panika, studenti se nedokáží soustředit na výuku a profesoři už si balí kufry. Jediný profesor, který je v naprosto ledovém klidu je náš velevážený pan profesor Epans Mc Broom, který jak je známo, sídlí v nejvyšší hradní věži – astronomické věži. Ta se tyčí až pod nebe. Zato nově přijatá profesorka Acliania Eileen Alcarin, už byla evakuována do 3. patra, ale ani to jí neklidní spaní a tak žádá kabinet s profesorem Mc Broomem! Slunce naše jasné, které mu se pozemky nedaří vysoušet, pan ředitel Nimrandir Elénére uklidňuje všechny kolem sebe, ale náš důvěryhodný zdroj prozradil, že už má zaplacený hotel na Havaj! A co naši studenti, milý pane řediteli?

Teď nám už nezbývá než jen doufat ve zlepšení situace. Mám všem vzkázat od pana ředitele, aby se nepřibližovali ke sklepením, že Zmijozelští jsou ale zatím ve svých ložnicích a nešiřte paniku. Nezapomeňte si otírat boty, ať nemáme ve škole bahno a modlete se za slunce!

Komentáře

  1. – No..dooufám, že záplavy nebudou..a pro uklidnění ředitele si nohy o rohožku utírám..ale je to velmi důležitá informace, a děkuji Sofii Caruce že tu zprávu napsala..

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *