Překupníci s lektvary stále unikají!

| Vydáno:

Stává se to každý večer. Jakmile slunce zajde za obzor, překupníci s lektvary zvaní „Tajemníci“ se vydávají do ulic s novým zbožím. A to s několika moc nebezpečnými lektvary. Ministerstvu ale stále unikají. Pozor na ně! Jsou nebezpeční!!!(L. Glamour)

Tito překupníci opět a znovu unikají před zákonem. Nedávno Ministerstvo objevilo jednu z jejich tajných skrýší, kde lektvary vyráběli. Mezi hotovými lektvary, na poličce položenými, se objevil i zakázaný lektvar zvaný „Smrtiózozakaziózo“, což je smrtelný lektvar, který vám buď uškodí nebo pomůže. Závisí to na vaši duši. Zaznamenáním do rejstříku lektvarů, jenž jsou smrtelně nebezpečné a jejich výroba či užití je přísně zakázáno. Jediná výjimka je ze zdravotních důvodů, ale i tak potřebujete povolení Ministerstva kouzelného zdraví. Ministerstvo ochrany kouzelných bytostí vyslalo svého tajného agenta, aby je dopadl a uvěznil do Azkabanu. Nikdo z překupníků netušil, že osoba s krycím jménem Gregory Millier, je tajný agent. Bohužel se sám prozradil. Z hábitu mu čouhala kouzlem opatřená želízka, a jakýsi odznak. Překupníci ho svázali lanem proti rozvázání k velmi raritní vrbě mlátičce a zmizeli. Agenta našli povolaní z ministerstva až pozdě večer. Agent však měl totálně vymazanou paměť. Tohle však není jejich první případ. Jejich start začal pro ně velice úspěšným začátkem. Podařilo se jim z Ministerstva záhad ukrást recepty na výrobu lektvarů, a všelijaké různé potřebné předměty, jenž se nikde jinde nedají sehnat. Ve všech skrýších, které již byly objeveny je však kouzelníci nenašli.

Od této skandální krádeže uběhlo spoustu let a nastaly i problémy. Po večerech se v ulicích začali procházet velice hyperaktivní a blázniví lidé, vyřvávající různá sprostá slova, rušící noční klid. Však tito lidé byli dopadeni a uvězněni v Azkabanu, dokud neřekli, odkud ty lektvary sehnali. Někteří lidé tam zůstali i dodnes, díky vymazaným pamětím. Momentálně je asi vysávají mozkomorové. Byli tím lektvarem velice poblouzněni. Umíralo čím dál více lidí. Ministerstvu kouzelného zdraví se to nelíbilo, stejně tak jako Ministerstvu ochrany a tak se obě Ministerstva sešly a začaly vymýšlet pořádný plán, jak ty překupníky dopadnout. Ten je ale doteď neznám. Můžeme však doufat, že se jim něco pořádného vymyslet podaří, což je jisté a též Ministerstvo zdraví a Ministerstvo ochrany vzkazují, že jakýkoliv nápad od obyvatelstva bude vždy vítán…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *