Pravda o krachu Gringottovy banky

| Vydáno:

Proč je banka na pokraji krachu? Proč Gringottovi nejsou dále schopni banku obsluhovat? Co pro to dělá Ministerstvo?
(Teylor Made Fantasy)

Dne 28. 1. 2006 bylo zjištěno, že Gringottova banka je na pokraji krachu. Skřeti nedokáží zabezpečit trezory a zloději vymýšlí stále nová kouzla, jak se k těmto trezorům dostat. Vedoucí banky nám sdělil, že zvláště důležité trezory jsou stále v bezpečí. Šíří se ale zvěsti, že trezory některých slavných a známých kouzelníků, mezi nimi i trezor dosavadního ředitele školy čar a kouzel v Bradavicích, byl vykraden a skřeti už tuto funkci nemůžou nadále vykonávat. Další informace nám neposkytli ani skřeti, ani ředitel Bradavic, který se domnívá, že bychom tyto informace nějakým způsobem obrátily v náš prospěch. Je jasné, že skřeti nedokáží trezory patřičně zabezpečit. Skřetové stárnou a nejsou schopni udržovat banku v provozu.

Několik lidí z ministerstva se proto rozhodlo, že banku od skřetů převezmou. Ti se však bránili zuby nehty a nechtěli jim banku svěřit. Nakonec se Ministerstvo rozhodlo, že banku jen na nějaký čas převezme, než se skřeti vzpamatují. Zatím se většina skřetů léčí z přepracovanosti u sv. Munga a odmítají vést další rozhovory.
Ministerstvo kouzel se však obává, že skřeti už mezi námi dlouho nebudou, a tak je připraveno kdykoliv Gringottovu banku převzít, jen čekají na vhodnou příležitost.

Komentáře

          1. Re: Re: Re: Re: – To víš =) ale mně odkázala svoje domácí trepky.. nevím kde je vzala =D

          2. Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Cože?? a sakra.. no jsou hezký.. takže pšt..

          3. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Pokud máš na mysli ty červený s černýma puntíkama, tak ty jsou Budgetový =D

          4. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – jo to jsou asi vony.. tak hlavně ticho!! nic nevíš =PP

          5. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Vůbec ne =P Jen by mě zajímalo, co Budgetová udělá, až si tohle přečte =D Že má červený trepky s černýma puntíkama neměl totiž nikdo vědět =D

          6. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Asi tě zabije =)) ale já nemám věštěckou kouli na baterky.. takže nevím =DD

          7. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: – Asi jo … musím jí držet v bezpečné vzdálenosti ode mě =D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *