Pravda o Pěkné a růžových lentilkách

| Vydáno:

Nedávno jsem si nemohla nevšimnout článku Denního Věštce o naší červené, kdysi svlečené Leničce Pěkné, který ji poškozoval jak už ve směru psychickém, tak i tělesném. O tom tělesném radši pomlčme 😉
Jakožto její agent s veškerým právnickým vzděláním jsem se musela ujmout celé situace a vše uvést na pravou míru.

Autor: Lenička Pěkná

Po celém článku tohoto plátku zájem o Leničku Pěknou, která byla kdysi obletována tolika chlapci, že jí je i Kai Black záviděl, klesl. A nejen to, celková důvěra v poškozenou se u mnohých ztrácela.

Ovšem, kde je pravda?

Vše začalo pátečního dopoledne obyčejnou bolestí zubu. (Ano, bylo to páteční dopoledne, ne čtvrteční odpoledne.) Kdo by chtěl chodit k zubaři, který je tlustý, páchne a má za spolupracovnici sestřičku s bradavicí na nose. Asi nikdo a ani Lenička nebyla výjimkou. Každého ve Velké síni se ptala, zda-li neví, jaký prášek proti této obrovské bolesti zabírá. Nikdo jí však přesně neporadil a tak Lenička využila oněch růžových lentilek, které našla v Nebelvírské kolejní místnosti. V článku o mé klientce se psalo, že požila prášky zvané Imubrofen, ale byl to obyčejný Ibalgin nebo Ibuprofen. Ano, je mezitím velký rozdíl, pár písmenek, které rozpoznala i slečna Opálová.

Lenička si vše pečlivě přečetla a významu „potahované prášky“ porozuměla po svém, šňupala je. Co na tom, jsou to obyčejné legální prášky, které nabízela proti bolesti i slečně střeštěnce či Alismě Bailly Fistové. Studentky všechno požily na své vlastní nebezpečí, což je důležitý fakt.

Nefrit celý ten den vyřvávala po síni, aby upozornila, že vynález Leničky je obyčejný Ibalgin a slečna Pěkná sama popisovala metody používání. Tudíž není pravděpodobné zrůžovění! Slečny Fistové díky obyčejnému Ibalginu. Ale proč tedy? Vše je tajemstvím, avšak se můžeme domnívat, že vypila lektvar nějakého šprýmaře nebo na ni v nestřeženém okamžiku bylo použito obyčejné zabarvovací kouzlo. Má klientka bude za svá práva i nadále bojovat a doufá, že pravda opravdu vyjde najevo.
Veškeré finanční příspěvky můžete posílat do Gringottovy banky, trezor číslo 2720 či 1016. Děkujeme.

Právní kancelář Šiml & syn, k. s. (Pudr. A. Šiml)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *