Další požár!

| Vydáno:

Nedávno jsme Vás informovali o požáru na Ministerstvu kouzel, nyní přinášíme nejžhavější informace z Azkabanu, kde před několika dny vypukl požár.

Autor: Andreas z Warwicku

Když se 5. dubna vznítil archiv azkabanského vězení, rozhodl se je ředitel vše ututlat a nezpůsobit mediální skandál. Našemu deníku ale nic neunikne, a proto Vám, sice se zpožděním, ale přece, přinášíme další exkluzivní reportáž.
Nemáme sice žádné oficiální informace, ale náš tajný zdroj tvrdí, že požár má mnoho společných znaků s požárem na ministerstvu. Pravděpodobně vypukl ve chvíli, kdy byl pracovník pověřený hlídáním na toaletě. Naštěstí se však včas vrátil a požár se ještě v zárodku podařilo uhasit. Škody jsou naprosto minimální a žádné důležité dokumenty v plamenech nezmizely. Proč se však ředitel snaží celou věc ututlat? Aby nevzbudil paniku? Dostal příkaz z ministerstva? Nebo za celou věcí stojí něco jiného? Tyto a spoustu dalších otázek se Vám jistě honí hlavou. Odpovědi se však můžeme pouze dohadovat. Nejpravděpodobnější z teorií však tvrdí, že na místě činu bystrozoři objevili něco tak znepokojivého, že se neodvažují informovat veřejnost. Snad čas ukáže, kde je pravda….

Zmínil jsem se, že požár nese znepokojivě hodně podobných znaků s tím na ministerstvu, ale jaké jsou ty společné znaky bohužel také nevíme. Jediné, co nás omlouvá je snad to, že žádný z konkurenčních deníků tyto exkluzivní informace neprezentoval a tudíž s námi se stále dozvíte více! Stojí snad za oběma požáry tentýž člověk? Co je jeho cílem? Chce snad odstranit nějaké jemu nepohodlné dokumenty? Pravděpodobně ano a pokud se viníka nepodaří brzy odhalit, můžeme brzy očekávat další požár. Doufejme, že ministerstvo bude rychlejší. V případě, že se nám podaří získat bližší informace, Vás budeme ihned informovat.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *