Hororskop 14. – 24. dubna 2006

| Vydáno:

Jistě se nemůžete už dočkat nových předpovědí. Tentokrát to šlo hůře. Asi tím, že byl úplněk. Působí to na mne tak, že při úplňku jsem ÚPLNĚ Kixlá. Ale už je to v pořádku. Podíváme se tedy, co se nám nemůže stát. (Madam Mijaela)

Mudla


Mudlovi se nestane, že by se mu nic nestalo. Neboť nikdy se nic nestalo, ale pořád se něco děje. Mudlové, kteří mají mít v tomto období nějaké důležité porady, nemohou očekávat, že budou odloženy. Mudlyně, které mají na tento termín tzv. porodní termín, by neměly očekávat, že se jim narodí malý ufonek. Ti se začnou rodit až po roce 2099.

Profesor


Žádný profesor, ačkoliv je to moudrý tvor, nebude natolik moudrý, aby mu nějaký student nevyvedl nějakou rošťárnu. Žádný profesor, který zadá studentům práci, neohodnotí všechny práce nejlepším hodnocením. No co byste chtěli?!?

Student


Žádný student, ani moudrý, ani hloupý, v těchto týdnech neprohloupí. Ale přesto mohu doporučit, abyste se učili. Pokud jste ještě nezačali, rychle s tím začněte. Pro studentky mám špatnou zprávu – jejich pozadí asi nezůstane úplně nedotčené… Pomlázkou.

Kouzelný tvor


Žádný kouzelný tvor, ačkoliv může být chytrý jako profesor, nedosáhne takové úrovně kouzlení, aby mohl okouzlit celé Bradavice natolik, aby ho všichni obskakovali. Totéž platí bohužel i pro kachničky. Když už jsme u kachniček, ta ředitelova by neměla očekávat větší změny. Stále se bude moci ráchat s panem ředitelem ve vaně (tedy pokud se nevydá na výlet za krůtou slečny Hafily a nepotká cestou Kill-psa).

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *