Milonářem snadno a rychle!

| Vydáno:

Chcete vědět, jak se stát jedním z nejbohatších lidí na světě? Objevili jsme naprosto legální způsob, který zaručuje obrovské zisky a je naprosto bezrizikový!!!

Autor: Andreas z Warwicku

V článku „Gringottova banka nás okrádá!“ jsem se zmínil o velmi nevýhodných směnných kurzech mezi mudlovskými a našimi penězi. Ti, kteří na nás takto nehorázným způsobem vydělávají, si ale neuvědomují, jakou tím dělají chybu. Systém totiž zvýhodňuje směnu mudlovských měn na naši, ale přeměnu našich peněz za jiné, značně znevýhodňuje! Existuje ale jednoduchý způsob, jak tohoto faktu využít a v krátké době přijít k obrovským penězům. Nevím, jestli si této skutečnosti autoři systému nevšimli nebo se domnívali, že ji nikdo neodhalí, ale nyní, když je tento fakt odhalen, pokusí se plošnému zbohatnutí čtenářů Denního věštce zabránit.

Ještě Vás chci chvíli napínat a rád bych zmínil, že kdybyste nebyli čtenáři našeho deníku, nikdy byste neměli možnost takto závratně vydělat. Je to právě Denní věštec, kdo Vám otevírá cestu do světa luxusu a doufám, že si to dobře uvědomíte a zůstanete věrnými čtenáři našich novin.

Nyní už Vám konečně odhalím způsob, který jsem tak dlouho vychvaloval:

Jak se tedy dá zbohatnout snadno a rychle? Nejdříve si musíme uvědomit několik základních faktů. Za prvé si musíte uvědomit, z čeho jsou naše peníze vyrobeny. Z drahých kovů ! Z oněch drahých kovů, které mají ve světě mudlů tak obrovskou hodnotu! A právě tyto dva fakta jsou základními kameny naší obohacovávací metody. Dovedete si vůbec představit, kolik by Vám dali mudlové za pouhý srpec peněz? Přihlédneme-li k faktu, že je celý vyroben ze stříbra, jehož gram mudlové vykupují za docela slušnou sumu a to, kolik takový srpec váží, zjistíme, že za 1 srpec dostaneme asi tolik peněz, za kolik si u Gringottů můžeme koupit srpců PĚT!!!

Tady je přesný postup: Vezměte libovolné množství srpců a roztavte je. Tekuté stříbro pak nalijte do formy na zlaté pruty nebo vytvarujte podle vlastní fantazie. Varování: Tekuté stříbro Vás může ošklivě zranit i zabít. Vyhněte se styku s očima. Nechte stříbro vychladnout a převlékněte se za mudlu. Dojděte do mudlovského zlatnictví a tam stříbro prodejte. Za utržené peníze nakupte u Gringottů srpce… Celý proces opakujte, kolikrát chcete (nemusíte se pokaždé převlékat za mudlu, když už jste za něj převlečeni).

Pokud se Vám tato metoda rychlého zbohatnutí zalíbila, doporučuji, abyste jednali rychle, protože dříve nebo později si této metody určitě někdo od Gringottů nebo z Ministerstva všimne a bude postavena mimo zákon.

Pokud cítíte potřebu se někomu odvděčit, číslo mého trezoru je 3910.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *